Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam. po nieudolnym grzebaniu w inpie wykrzaczyło mi soft w nawigacji MK4. po nagraniu płyty z nowym sprawdzonym softem CD-R (tak jak prosi navi) staje w oknie ładowania. co robić?

IMG_4639.jpeg

Edytowane przez Mariusz71s
zmiany
  • Moderatorzy
Opublikowano

Nagrać jeszcze raz z najniższą prędkością, ewentualnie zmienić nośnik na innego producenta. Jeśli kolejne próby nie przyniosą rezultatów to może być laser do wymiany.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Cześć,

u mnie kiedyś po zabawie i próbie wgrania nowego softu kość pamięci padła na której ten soft jest nagrany. Ale miałem inny objaw. Nie stawało na próbie uruchomienia a uruchamiało się w podstawowej monochromatycznej najstarszej wersji softu

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
4 godziny temu, mcs80 napisał(a):

Cześć,

u mnie kiedyś po zabawie i próbie wgrania nowego softu kość pamięci padła na której ten soft jest nagrany. Ale miałem inny objaw. Nie stawało na próbie uruchomienia a uruchamiało się w podstawowej monochromatycznej najstarszej wersji softu

W tej podstawowej to nie jest obraz z czytnika tylko z tunera TV po wykryciu usterki napędu.

Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę ;)