Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem czujnika poziomowania na przedni prawy wahacz.

na tym rysunku- nr 1 

https://czescidobmw.pl/wyszukiwarka-vin/WBADR21050GT30318/284046410/units/79340/$*KwE1ARANbUFbWDB8TlsQAW15WV5ANDI1NGxhdTc-f193dXVDCBkCeVlxc3FGVkEfFB41NzE1N0FVMG5jfT94YmFzY2ZsLCkMfCRmaWMkOyFuY24rJHJnbmIjOXxgfCV7f3VHfSN2fGpuNzVeMjY-MCEjLjlkcEF7JXAjOSUtMXlwZGhuZW1mHituam9lIj0yNjZrYmAlcmIiPSRFUWxhbiskd2lpJDshCRINQ1QzMTczMUQKY3w0NzkiegAAAAAv98Vu$/unit-detail/2072464374

gdzie to ustrojstwo jest podłączane? dokąd idzie wiązka?

Mój fabrycznie nie ma tego czujnika, ale nudząc się przed komputerem (co by tu jeszcze dokupić i zamontować w aucie????), właśnie stałem się posiadaczem takiego czujnika.

Edytowane przez 520i
  • Moderatorzy
Opublikowano (edytowane)

Pytał o przedni czujnik

Na prawym wahaczu jest zapięty klips z łącznikiem 31121092883. Wiązka idzie do LWR za schowkiem.

Edytowane przez Fuser
Opublikowano
19 godzin temu, Fuser napisał(a):

Na prawym wahaczu jest zapięty klips z łącznikiem 31121092883.

to akurat wiem...... Moja poprzednia miała ten czujnik i mam zdjęcia tego wahacza jak o jest zamontowane

19 godzin temu, Fuser napisał(a):

Wiązka idzie do LWR za schowkiem.

i to jes to..... skąd tą wiązke wziąść. Jak i do czego podłączyć?

• Moderatorzy
Opublikowano

Schematy znajdziesz na WDS albo TIS. Wiązkę musisz sam wystrugać, bo to nie tylko podłączenie czujników do LWR, ale również przełożenie kabli od regulacji reflektorów z LCM do LWR, a moduły są w różnych miejscach, Potem zmiana LCM na wersję z LWR i kodowanie. Chyba już to pisałem w innym temacie... Do tego dochodzi jeszcze nivo. Ja bym tego nie ogarnął :classic_blink: