Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ciężko znaleźć kilka lat świeższe auto z dużym dieslem z takim przebiegiem, co dopiero auto które ma 16 lat.. rozrząd w takim aucie wytrzymuje 250-300tyś, tu już jest po wymianie co powinno zapalić czerwoną kontrolkę odnośnie prawdziwości przebiegu. W tej cenie auta mają raczej 400tyś a nie 187 :classic_cool:
dokumentacja pokładowa z salonu wyszła w języku rumuńskim więc wątpię w salon polska. Straszny golas po vin

• Lubię to 1
Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW
Opublikowano

Mam w domu od nowości auto 14 letnie które ma 100 tys przebiegu i o czym to świadczy.. ? 

VIN zdekodowałem, widziałem info o języku rumuńskim co faktycznie dziwnie wygląda. Bardziej mnie interesuje historia w BMW.

Historii Pojazdu tez nie można sprawdzić bo data rejestracji jest błędna.  Z pewnością jest trochę wątpliwości na dzień dobry dlatego szukam wsparcia 😉

• Haha 1
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Sprawdź historię w mobywatel, nie potrzeba daty pierwszej rejestracji. Tapicerka to jakaś własna inwencja twórcza bo seryjnie był materiał a takie coś w e90 chyba nie występowało wcale.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Przebieg wygląda raczej ok.

Opublikowano (edytowane)

O nie wiedziałem że w mobywatelu można sprawdzić też historię bez daty.

To co udało mi sie ustalić - samochód jest faktycznie z Polski, kupiony przez aktualnego właściciela w FUSie w Warszawie. Przebieg realny, serwis tylko ASO ale od 4-5 lat prawie niejeżdżony. Niestety auto miało dwie szkody. Jedna bardzo drobna - błotnik przód, a druga przerysowany cały bok i tutaj sprawa wygląda gorzej bo - nie wnikając na razie jak mocne to było przerysowanie - zaczyna wychodzić ruda na tej stronie...

Tarcze +klocki są do wymiany ale pewnie jeszcze inne rzeczy wyjdą, to wiadomo.

Edytowane przez jarekf
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
W dniu 12.06.2024 o 15:02, nomad66 napisał(a):

ciężko znaleźć kilka lat świeższe auto z dużym dieslem z takim przebiegiem, co dopiero auto które ma 16 lat.. rozrząd w takim aucie wytrzymuje 250-300tyś, tu już jest po wymianie co powinno zapalić czerwoną kontrolkę odnośnie prawdziwości przebiegu. W tej cenie auta mają raczej 400tyś a nie 187 :classic_cool:
dokumentacja pokładowa z salonu wyszła w języku rumuńskim więc wątpię w salon polska. Straszny golas po vin

Była akcja z tanimi i ubogimi 330xd. Zlecenie rumuńskiej policji, które coś nie wypaliło

• Lubię to 1
  • Dziękuję 2