Skocz do zawartości

G30 518D - czy to jeździ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z zaciekawieniem śledzę wątek, bo kolega z pracy pytał w tym samym czasie o 518d z 2023, którą miał na oku, od znajomego. Skończyło się na zakupie, ale przebieg 31 tyś, cena 150k brutto.

• Odpowiedzi 76
  • Wyświetleń 11,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Nikt nie jest święty ale to trochę żenujące się z tym tak obnosić. I utwierdza obraz kierowców BMW w społeczeństwie. Temat jak zwykle sprowadził się do tego że wszystko poniżej v8 to shit dla biedaków

• mariusz-net
    mariusz-net

Prorok?! 🙂 Auto nowe, foliia na wyświetlaczach, 10 km przebiegu. Było 5. Wszystkie poszły jak ciepłe bułeczki. 

• arturo e39
    arturo e39

Nie wiem czym panowie jeździcie na co dzień ale ten silnik w takim aucie to jakieś nieporozumienie.  Miałem f20 118d i to już bardzo kiepsko jechało w porównaniu nawet do e87 2.0d 177km a co tu mówić

Opublikowane grafiki

Opublikowano
W dniu 31.05.2024 o 15:37, mariusz-net napisał(a):

Prorok?! 🙂

Auto nowe, foliia na wyświetlaczach, 10 km przebiegu. Było 5. Wszystkie poszły jak ciepłe bułeczki. 

Tak sobie pomyślałem, że jak brałeś pod uwagę taki egzemplarz to najpewniej musiał to być dobry deal - i rzeczywiście jest! Nowe auto w takiej kasie to marzenie, za 520d zapłaciłbyś na pewno więcej, a jednak wartość i radość nowego auta, gwarancji i przeglądów - to też się liczy. Gratki świetnego zakupu, pochwal się potem jakimiś fotkami 🙂

icon3.png G30 530i xDrive