Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy sa moze naklejki forum bmw-klub.pl? Inne forum takie male naklejki maja albo za darmo albo na sprzedaz. Cos takiego:

%5B500%3A480%5Dhttp%3A//img300.echo.cx/img300/6480/dsc020480ie.jpg

No i jak kazdy wie, dodaja jakies 15 koni... :mrgreen:

Jezeli nie ma to moze warto sie nad tym zastanowic...

• Członkowie klubu
Opublikowano

To forum zostało założone przez BMW Klub Polska i jest niejako dodatkiem (choć z dużo większą ilością użytkowników) a nie istotą Klubu.

Zapraszam do zapisania się do Klubu. Wtedy i naklejki będą i podkładki pod tablice rejestracyjne i jeszcze parę innych drobiazgów. :wink:

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano

Ja bym chetnie przystąpił do klubu BMW Polska jako wierny fan i miłośnik marki ale odnosze wrażenie iz nie jestem zbytnio lubiany :twisted2:

poza tym mam lekkiego pietra ze na najblizszym zlocie klubu dostalbym w tube od jakiegos narwanego wlasciciela diesla :(

a kto jak kto ale wlasciciele BMW potrafia przylozyc w dziub :D

Opublikowano
Ja bym chetnie przystąpił do klubu BMW Polska jako wierny fan i miłośnik marki ale odnosze wrażenie iz nie jestem zbytnio lubiany :twisted2:

Z tym lubieniem to masz rację... mnie też z Klubu chciano wyrzucić za to, że pracuję w Link4... :roll: Nie dało się... zrezygnowałem sam :cool2: Pasja do BMW pozostała :clap:

Pozdrawiam

Eulem

E39 [E34/E36]

a tu gram: http://s1.metaldamage.pl/c.php?uid=227838

Opublikowano
Z tym lubieniem to masz rację... mnie też z Klubu chciano wyrzucić za to, że pracuję w Link4... :roll: Nie dało się... zrezygnowałem sam :cool2: Pasja do BMW pozostała :clap:
hmmm... :think:

to bardzo ciekawa teoria... :shock:

i pierwszy raz słysze że ktoś miałby wylecieć z klubu z powodu miejsca pracy... :duh:

pewnie musiałeś coś jeszcze przeskrobać... :mrgreen:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano

jestem zbulwersowany

proszę o wyjasnienie tej sprawy w przeciwnym wypadku zrezygnuję z zamiaru przystapienia do klubu

Pelikan

Opublikowano

Z tego co wiem, byłeś jedynym takim przypadkiem, ale skoro już zacząłeś, to może sprecyzujesz za co dokładnie chcieli Cię wyrzucić, bo na pewno nie za to, że pracujesz w Link 4 :duh:

• Członkowie klubu
Opublikowano

Hmm... No cóż... W poście powyżej UELEM nie był łaskaw podać prawdziwych powodów dla których znalazły się osoby w Klubie chcące go wykluczyć z Klubu.

Nikogo z nas nie interesuje gdzie kto pracuje.

Nikogo z nas nie interesuje czy głosujesz na PiS czy Samoobronę.

I nikt z tego powodu nigdy z Klubu nie wyleciał i pewnie nigdy nie wyleci.

Ale są zachowania, powszechnie uważane za niestosowne za które można z Klubu wylecieć.

Myślę że nie ma co tego rozgrzebywać.

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano
odnosze wrażenie iz nie jestem zbytnio lubiany :twisted2:

no co ty, skąd u Ciebie takie wrażenie :?: jak na razie to nie bardzo lubiane są tylko twoje nie do końca uzasadnione awersje do diesla...ale każdy ma prawo do własnych poglądów i nikt z klubu na pewno nie będzie chciał z tego powodu 'dać Ci w tubę' co najwyżej możemy wymienić poglądy na temat diesla

a kto jak kto ale wlasciciele BMW potrafia przylozyc w dziub Very Happy

ja nie potrafię :oops:

pozdrawiam

Opublikowano
Szkoda, że nie ma członkowstwa biernego :lol: albo na zasadzie członkostwa w forum. Bo fajnie było by mieć naklejki - tylko że mnie by się przydały na ramki tablic (bo mam srebrne i na dolnym pasku naklejka w niebieskiej tonacji byłaby jak znalazł).
Opublikowano
co za chwalebny powód przystąpienia do Klubu :lol:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
hehe :) Ja jakoś z natury nie lubię przypisywać się do organizacji, klubów itp. Dlatego nie przystąpiłem, ale jeszcze się zastanawiam :) A co do naklejki, to cóż to za problem :D Przy dzisiejszych komputerach i ich możliwościach :D
http://img10.imageshack.us/img10/1065/1999767891m.jpghttp://img97.imageshack.us/img97/852/1999757859m.jpghttp://img94.imageshack.us/img94/7120/1999780608m.jpg
Opublikowano
Szkoda, że nie ma członkowstwa biernego

A czym miałoby się objawiać członkowstwo bierne? Nie wszyscy członkowie Klubu aktywnie się udzielają, więc można powiedzieć, że członkowstwo bierne funkcjonuje :)

......ramki tablic (bo mam srebrne i na dolnym pasku naklejka w niebieskiej tonacji byłaby jak znalazł).

Podkładki pod tablice dostaje każdy Klubowicz w ramach pakietu startowego. Niestety, żeby je odebrać trzeba się pojawić chociaż na 1 Zlocie. Pewnie istniałaby możliwość wysyłki pocztą, ale to do uzgodnienia z osobą zarządzającą tymi gadżetami.

Opublikowano
Szkoda, że nie ma członkowstwa biernego :lol: albo na zasadzie członkostwa w forum. Bo fajnie było by mieć naklejki (...)

To jest ograniczenie zamierzone.

Chodzi o to, żeby naklejki i ramki zdobiły BMW, które np. nie straszą przechodniów, zachowują się na drodze godnie, nie palą laczków, itp.

BTW, to są tylko dodatki. Wisienka na ciastku.

Z przynależnością klubową jest tak jak w reklamie Mastercard :wink:

Przejazd na imprezę, tam i powrotem: 300 zł.

Wynajem wyrka na dwie noce: 150 zł.

Wspólna kolacja w knajpie: 50 zł.

Zakup piwa na wieczór: 10 zł.

Bilet do lochów Walimia: 9 zł. itp. itd.

Nocna wielogodzinna zabawa z przyjaciółmi: bezcenne.

Te 150 PLN wpisowego jest gwarancją, że nie trafia się do przypadkowego towarzystwa. Pozwala to uniknąć takiej sytuacji, że zwijasz się w trakcie spotu, z niesmakiem, ze wstydem, z podwiniętym ogonem. I mocnym postanowieniem "Nigdy więcej".

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano

Z tego co wiem, byłeś jedynym takim przypadkiem, ale skoro już zacząłeś, to może sprecyzujesz za co dokładnie chcieli Cię wyrzucić, bo na pewno nie za to, że pracujesz w Link 4 :duh:

A jednak... we wniosku jaki otrzymałem 17 maja 2004 jednym z powodów (nr 3) był konflikt pomiędzy jednym z Członków Klubu, a Firmą w której pracuję, czyli Link4... Naprwadę nie warto do tego wracać.

Chcę tylko powiedzieć, że pasje można realizować i bez członkostwa :dance:

No chyba, że nalepki, podkładki... :clap:

Pozdrawiam

Eulem

E39 [E34/E36]

Opublikowano

pewnie że wszystko można... tylko czy w takim przypadku samemu jest lepiej w realizacji pasji... :?:

No chyba, że nalepki, podkładki... :clap:

nie wydaje mi się żeby jakikolwiek klubowicz był w klubie... tylko z powodu nalepki czy podkładki... :mrgreen:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano

A jednak... we wniosku jaki otrzymałem 17 maja 2004 jednym z powodów (nr 3) był konflikt pomiędzy jednym z Członków Klubu, a Firmą w której pracuję, czyli Link4...

Dobre! Konkretnie powodów było 4 i każdy był mocny. Ten brzmiał następująco:

3. W toku dyskusji klubowej na liście dyskusyjnej dopuścił się dnia 10 grudnia 2003r poważnych pogróżek wobec kolegi klubowego, czym złamał §15 p.4 statutu.

Dał byś sobie wreszcie spokój z tym "lakierowaniem czarnego" i przyznałbyś się do winy. Pogarszasz tylko swoją sytuację.

Opublikowano

nie wydaje mi się żeby jakikolwiek klubowicz był w klubie... tylko z powodu nalepki czy podkładki... :mrgreen:

pozdrawiam

cosmo

Właśnie o to chodzi - do klubu wstępuje się z innych powodów - jednym są np. zloty. Ja miałem na myśli coś, co identyfikowało by członka pewnej grupy - reprezentującej pewną mentalność. BMW-KLUB ma ten cel, żeby zrzeszać właścicieli beemek którzy chcą się odróżnić od dresów, czy negatywnego wizerunku marki.

Znając mnie pewnie i tak na zloty bym nie jeździł, także płacenie 200zł za ramki klubu jest lekką pomyłką.

Opublikowano
Znając mnie pewnie i tak na zloty bym nie jeździł, także płacenie 200zł za ramki klubu jest lekką pomyłką.

jeśli już to 150,00 zł... :mrgreen:

no i klub... to nie tylko zloty... :D

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano

jeśli już to 150,00 zł... :mrgreen:

no i klub... to nie tylko zloty... :D

pozdrawiam

cosmo

Potwierdzam :mrgreen:

Opublikowano

pewnie że wszystko można... tylko czy w takim przypadku samemu jest lepiej w realizacji pasji... :?:

pozdrawiam

cosmo

Nie wiem, czy samemu lepiej czy nie... nie jestem w tej pasji samotny... :clap:

Pozdrawiam

Eulem

E39 [E34/E36]

Opublikowano

A jednak... we wniosku jaki otrzymałem 17 maja 2004 jednym z powodów (nr 3) był konflikt pomiędzy jednym z Członków Klubu, a Firmą w której pracuję, czyli Link4...

Dobre! Konkretnie powodów było 4 i każdy był mocny. Ten brzmiał następująco:

3. W toku dyskusji klubowej na liście dyskusyjnej dopuścił się dnia 10 grudnia 2003r poważnych pogróżek wobec kolegi klubowego, czym złamał §15 p.4 statutu.

Dał byś sobie wreszcie spokój z tym "lakierowaniem czarnego" i przyznałbyś się do winy. Pogarszasz tylko swoją sytuację.

Ach tak dokładnie dzięki! Na autora wniosku zawsze można liczyć :cool2: . Niestety nie trzymałem go (wniosku) zbyt długo, w odróżnieniu od wszystkich Twoich postów stanowiących ciekawą dokumentcję... :dance:

"wina" & "pogarszasz swoją sytuację" - człowieku daj spokój WSI rozwiązali, w ABW czystka, szukaj układów gdzie indziej... :liar:

Pozdrawiam

Eulem

E39 [E34/E36]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.