Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To jest 2005 lub 2006 rok. I pewnie 328, 230KM. Ale zdobadz vin to wyjasnimy tajemnice... bankowo kierownica lub gałka zmieniane, nie pasują do siebie...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Jest powypadkowe, wypytaj właściciela o to. Klapa bagażnika krzywo siedzi, tam pewnie był strzał.

Skąd ta cena nie wiem, bo w takim stanie to z 30k max.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem, ciezko powiedziec, 38tys za 14to letnie auto. Troszke duzo. Fakt, cos tam bylo z tylu, z drugiej strony, autko zadbane, jest lpg, jest zawias, navi....
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Można dać 40 k za tak leciwe auto, ale od 1-2 właściciela, a nie w takim stanie.
Opublikowano
chyba pierwszy raz widzę dokładaną czarną podsufitkę i brak zewnętrznego dołożonego mpaka :shock: Sprawdziłbym na pewno czy zgadza się po VINie środek. To są standardowe stołki + widzę przyciski z podgrzewania? Kurde, na pierwszy rzut oka sprawie mega fajne wrażenie ale im głębiej tym ciekawiej :twisted: Daj obowiązkowo znać co wyszło po oględzinach
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podsufitka zmieniona, zostal siwy panel gorny, powinien byc czarny. Zwykle szmaciaki mialy podgrzewanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem czy w tej cenie dobre E46 znajdziesz. Nalatane 360tys czyli olej zmieniany 12 razy? :duh: Silnik w środku to śmietnik.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ogloszenie to pewnie sprzedawca wstawil na forum bo nie ma co pisac o takim aucie. Za zlom z nim.
Opublikowano
Nie sprzedawca :D ogólnie to sprzedaje prywatny właściciel Niemiec, niestety stosował się do zaleceń BMW i zmieniał co 30.. twierdzi, że auto głównie użytkowane w trasie, rzeczywiście środek dosyć ładny, nie zniszczony. Sprawdziłem miernikiem to nie ma odchyłów, zderzaki tylko poobcierane.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To co bys chcial wiedziec? Z "extrasow" to radio pro i grzane siedzenia. To tyle. Jaka cena, takie auto. Nie ma sensu o nim pisac.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dopytujesz o ten samochód, ale pozwól że odpowiem pytaniem - co Cię w tym samochodzie zainteresowało, że chcesz go kupić?
3A0jS9b.png
Opublikowano
Ogólnie to szukam autka do 2500 eu, nie myślałem o e91, ale trafiło się to ogłoszenie w tej cenie. Ja tam przebiegu się nie boję, ale ten serwis co 30 tyś to porażka.. Miałem e91, ale 177 km. A jeśli chodzi o ten motor 122km to jest trochę tańszy w utrzymaniu i trwalszy bo tak słyszałem?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ok, czyli cena.

W porównaniu z N47 177KM ten silnik to muł.

Silnik faktycznie przejeżdża duże przebiegi, ale utrzymanie go na zachodzie będzie kosztowało. Właśnie dlatego jest tak tani.

3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ogólnie to szukam autka do 2500 eu, nie myślałem o e91, ale trafiło się to ogłoszenie w tej cenie. Ja tam przebiegu się nie boję, ale ten serwis co 30 tyś to porażka.. Miałem e91, ale 177 km. A jeśli chodzi o ten motor 122km to jest trochę tańszy w utrzymaniu i trwalszy bo tak słyszałem?

To zle slyszales. Ten 177 jest tanszy i trwalszy, trzeba pilowac rozrzadu i tyle.

Opublikowano
Rozumiem, dzięki za odpowiedzi. Może podjadę z mechanikiem ją zobaczyć. Ewentualnie co warto sprawdzić? wydaje mi się, że będzie możliwość sprawdzić kompresje tak na szybko? Wiem, że to nie jest 100% wyznacznik, ale zawsze to coś
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dobre, auto w smieciowych pieniadzach i jeszcze z mechaniorem jechac i kompresje (nie wiem jak??) sprawdzac....
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
A liczyłeś ubezpieczenie, opony, ew. zawiechę i heble w koszta? :D