Skocz do zawartości

AC Schnizer CZY JA MAM WZMOCNIONY SAMOCHÓD ?????????????????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam takie zapytanie mam od tyg bmke z niemiec sprowadzona i jest czarna ma lusterka z migaczami, stylu pisze ac Schnizer na feli 15 cali czarne lampy z tylu i tak sie zastanawiam czy ona jest jakas wzmocniona bo ma normalny wydech (naczy tak wyglada ) ake taki sportowy poglos jak by jakis tlumik sportowy i chcialem sie dowiedziec czy Schnizer bral sie za ten samochód czy ma silnik mocniejszy bo nie sadze zeby ja ktos robil bo kupilem od starszej babki a byla 1 wlascicielem ???? dajcie jakies linki czy cos dzieki z gory :D
Opublikowano

Kazda Bmka ma taki sportowy pogłos :twisted:

Zmien te wielkie litery z temacie oraz Ó bo samochÓd sie tak raczej pisze :nienie:

Breast. Mouth. Waist.
Opublikowano
A może starsza babka miała młodszego syna, który zajmował się furką :cool2:

myslisz ze AC by sie bralo za 316i?? I do tego wzmacniac go. To raczej nie mialoby sensu wg mnie.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
to chyba podobnie jak to, że większość "małych beemek" nakleja sobie naklejki //M .....
Opublikowano
to chyba podobnie jak to, że większość "małych beemek" nakleja sobie naklejki //M .....

no ja widziałem może 1-2 takie. Sam jakbym zobaczył coś poniżej 2,5L z //M to bym się uśmiał.

Buch teściową w klatkę piersiową ;)
Opublikowano

Z tego co piszesz o właścicielce i wyglądzie auta, to raczej faktycznie pani ma syna/wnuczka :)

Natomiast co do tuningu małych silników, to praktycznie każdy tuner w niemczech miał/ma zestawy do wszystkich silników e36. Na stronie acschnitzera nie udało mi sie akutat nic znaleźć, ale np. G-Power proponuje zwiększenie pojemności 1.6/1.8 do 2042 ccm i mocy 145 km. To przykład poważniejszej modyfikacji, ale są chipy, wydechy, barany itp., także panowie, tuning to nie tylko najdroższe democary na wystawach samochodowych.

Pozdrawiam,

Bartek

Opublikowano
...jest czarna ma lusterka z migaczami, stylu pisze ac Schnizer na feli 15 cali czarne lampy z tylu i....

:cool2: :cool2: :cool2: :twisted2: :twisted2: :twisted2:

Pozdrawiam