Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy śnieg za nami i właśnie zorientowałem sie, ze niedawno kupione BMW nie ma podgrzewanych lusterek :(.

chcialbym je dołożyć, oczywiście wiem, ze potrzebuje wkładów podgrzewanych - ale moje pytanie jest - czy będę miał gdzie podpiąć podgrzewane wkłady? - innymi słowy czy będę musiał przerabiać jakoś instalacje elektryczna, czy tez standardowo w lusterkach są wyprowadzone kable do których mógłbym sie podpiąć? I jeżeli są gotowe kable - to do których sie mam podpiąć?

pozdrawiam i Wesołych Świat 😉

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Sorry, za moze wydawaloby sie glupie pytanie, ale skad wiesz, ze nie masz podgrzewanych lusterek. Nie wydaje mi sie, zeby jakiekolwiek F20 wyszlo z fabryki bez tej opcji.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Każde BMW ma podgrzewane lusterka ale działają samoczynnie bez dedykowanego przycisku.

• 1 rok później...
Opublikowano

Cześć, 

wiem, że odgrzewam kotleta, ale ostatnio wymieniałem obudowy lusterek w swoim F20 i niespodzianka - oryginalne wkłady nie miały ogrzewania, brakuje też instalacji. Czy ktoś ma pomysł jak to dołożyć?