Skocz do zawartości

Bmw f31 2013 rok, zmiana Lamp tylnych na l BMW M Performance Black Line LED LCI, Pomoże ktoś??????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w tytule jestem zainteresowany zmianą lamp na LCI od performance jak na zdjęciu...

Aktualnie jestem w Niemczech i cena za wymiane którą zawołali jest w granicach 350-400 euro więc wole zrobić to sam ale potrzebował bym Waszej pomocy...

Dodatkowy kabel już też znalazłem na aukcji ebay, dodatkowo jest on przedłużony , Wspieram się filmem z yoytube gdzie jeden ziomek nagrywa całą instalacje, ale na końcu za bardzo nie pokazuje kodowania i robi to przez bimmercode, w którym znam się najlepiej , reszta raczej odpada..... 

Jeżeli ktoś wyraził by mi chęci i w pomocy , w sensie pisania ( może być nawet na whatsapp ) byłbym bardzo wdzięczny...

Gdzieś czytałem że ktoś podłączał lampy też z lci z 2013 roku i wewnętrzne kierunki nie działały , i cos pisali o aktualizacji Rem , dlatego mysle ze sobie poradze z podlaczeniem i pinami itp. ale z czyjąś najlepiej Pomocą..

Wielkie POZDRO....

s-l1600.png

s-l1600 (1).jpg

• Moderatorzy
Opublikowano (edytowane)

To lampy mperformance, były zarówno do f31 jak i f30 (inne zewnętrzne).

Edytowane przez Kuj0n

spacer.png

• 1 miesiąc temu...