Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest Haynes do e34, e30 i e28 z silnikami m20. jak masz 24v to chyba instrukcja bentley'a (chyba??) ale tam opisują od 525 wzwyż (chyba). poza tym musi być chyba (moje chyba ulubione słowo :D ) Etzold /albo jakoś tak podobnie sie ten koleś nazywa/

to były książki w stylu sam naprawiam, no a oczywiście przecież są jeszcze instrukcje obsługi, takie jak sie dostaje jak sie odbiera z salonu nówke. dzisiaj wpadłem tylko na chwile oblukać tematy, ale jutro sprawdze co mam na dysku i ewentualnie zapodam coś na serwerek.

a teraz zamykam, bo padnięty jestem

rdgs, sweet

Opublikowano
Etzold /albo jakoś tak podobnie sie ten koleś nazywa/

to były książki w stylu sam naprawiam,

.... sam naprawiam BMW serii 5 - ale modelu E 28 - czasem pojawia sie na allegro - nie natnij się :dance:

do E 34 w j. polskim jak pisze Biotit - nie wydano .

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano

mam oryginalna w j.niemieckim, moge cos poskanowac i wyslac

poszukuje jakiekolwiek pdf-y w j.polskim do E34, czy ktos moglby udostepnic?

Opublikowano
Szukam książki typu "sam naprawiam" do E34 2,0 i - jest coś takiego? można to gdzieś kupić ?

Michał

jest po rosyjsku - piekna kniga

jak chcesz to mow

zh
Opublikowano
ja tez mam taka ksiazke w jezyku niemieckim wiec jak jakis nie duuuzy problemik to chetnie przetlumacze oczywiscie na jezyk "chlopski" zadnych technicznych wywodow model e34
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Bardzo dobra wiadomosc dla posiadaczy E34 :D w kwietniu ma sie pojawic w sprzedazy ksiazka z serii "Sam naprawiam samochod" do ww. modelu, cena ponoc w granicach 60 zeta.

pozdrawiam