Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-3-325i-192km-lift-bezwyp-niemcy-m-pakiet-wewnetrzny-skory-xenon-ID6FFvQY.html?fbclid=IwAR0yEyffU8m3HPRWZ-KYgSvbGZUOtI_MDgvwZu6Az1i6CpeZcsYybwPjFv8

Jak dla mnie przebieg niski , fabryczny M-Pakiet , niski przebieg cena nie za wysoka więc nie do końca jestem przekonany co wiarygodności tego auto , znam ceny w Niemczech  lekko oscylują powyżej 20 tyś za takie egzemplarze do tego doliczyć opłaty powyżej 2 litrów 18,6% więc tutaj przy tym egzemplarzu wychodzi , że mocna promocja. Ale do rzeczy auto wrzuciłem na prośbę znajomego może ktoś już oglądał lub jakieś informacje wrażliwe ma na temat tego egzemplarza za co z góry dziękuję. Prosiłbym o konkretne odpowiedzi , a nie domysły.

Edytowane przez Bartek1982Sce
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
20.07.2015 Naprawa 149698 km, przez osiem lat dwadzieścia parę tysięcy kilometrów...
  • Lubię to 1
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
20 godzin temu, Bartek1982Sce napisał(a):

fabryczny M-Pakiet

Gdzie?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

z m-pakietu tylko kierownica jest i fotele sporty, korby z tyłu, kanapa z tyłu przypadkiem nie jest pocięta - ciężko na zdjęciu być pewnym na 100%.  Fotele jak na ten przebieg to też już na zmęczone wyglądają. 

Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW