Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie, ale miałem kontakt z nimi poprzez infolinię i dział techniczny:  odpowiedz na proste pytanie zajęło dwa miesiace tym działom. Po tym przypuszczam, że reklamacje idą jeszcze gorzej.

• Lubię to 1
  • Moderatorzy
Opublikowano

Wystarczy zobaczyć jak reagują na prośbę o fakturę VAT. Nie mamy pańskiej faktury i co pan nam zrobi 😄 Czyli generalnie wal się na cyce.

Opublikowano

Dzisiaj dzwoniłem na mobile care  gość się zdalnie zalogował na auto ale nic nie zrobił i powiedział serwis. Dodam że miał mocno wschodni akcent, i nie wiem czy do końca rozumiał co do niego mówię.

Jutro dzwonie na ConnectredDrive zobaczymy co mi powiedzą.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A co chcesz reklamowac. Bo podobno ma byc lub wlasnie byl jakis update/restart serwerow connected drive i ma sie wiele zmienic w kwestii jakosci uslug. 

Opublikowano (edytowane)

A co Ci dokładnie nie działa? Ja miałem problem z niedziałającą aplikacją My BMW i pomogła aktualizacja oprogramowania w serwisie. Poblem w moim przypadku był spowodowany tym, że samochód tracił połączenie z internetem.

Edytowane przez knrdk
Opublikowano

U mnie jest ogół spraw, ta najbardziej wykurzająca to brak aktualizacji, niestety nie tak łatwo to załatwić bo auto juz po gwarancji. Z tego co widzę maja to  głęboko co do nich mowie. Więc zastanawiam się nad oficjalna drogą.  Smorawiński w Poznaniu zaśpiewał 1700zl brutto za aktualizacje auta.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dniu 15.07.2023 o 10:25, bestb napisał(a):

Usługi za które place dodatkowo a nie działają.

A działały wcześniej?
Po zakupie jest chyba 14 dni na rezgygnacje