Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie na temat nowego działu, gdzie Każdy mógłby zaprezentować swój problem z autem i jego rozwiązanie. Myślę że to dobry pomysł ponieważ każdego dnia powstaje masę podobnych tematów a dodatkowo na forum jest wiele ciekawych problemów na które nie ma odpowiedzi.

Dział widzę w formie podobnej do giełdy, gdzie nie można prowadzić dyskusji.

Powoli toniemy w zalewie postów bezproduktywnych.

Opublikowano
ja tez mam propozycje dzial"felg aluminiowych" w ktorym beda zamieszczone zdjecie felg.. ..

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano
Jeśli masz swoją propozycję to zakładaj osobny temat, a nie tu do mnie z butami !! To jest mój temat :lol:
Opublikowano

co ty taki nie goscinny.. :?: :D

rorafalki jestes za felami? :?: :cool2:

Opublikowano
ja tez mam propozycje dzial"felg aluminiowych" w ktorym beda zamieszczone zdjecie felg.. ..

Ale po co robić zdjęcia tych felg?? Jest przecież tyle Konfiguratorów że hej.

np

http://felgenkatalog.auto-treff.com/

http://www.bmf-gmbh.de/cgi-bin/goodyear/fr_auswahl.pl

Twoja propozycja właśnie upadła w pierwszym czytaniu :P

-----------------------------------------------------------------

Moja propozycja jest o tyle fajna że Po pierwsze, żadne forum nie ma czegoś takiego, po drugie wszystkim to uprości życie ponieważ czytając jakiś archiwalny temat o problemie który Cię interesuje nie wiesz nigdy czy problem został rozwiązany, a tu wszystko będziesz miał na tacy.

Nie da się zmusić autora tematu żeby napisał czy rozwiązał wkońcu swój problem.

Opublikowano
jestem rowniez ZA twoim tematem..a jesli chodzi o ten "konfigurator"..prosze cie ..co to za felgi..ale oczywiscie mowiac szczrze twoj temat sie bardziej przyda.. :cool2: popieram :cool2: :cool2:

Opublikowano

może nie koniecznie felg ale cos w stylu "fajne BMW" - tak jak to np - http://cultstyle.pl/forum/viewtopic.php?t=2465 .

Nie jeden amator modyfikacji mógłby sobie pare pomysłów zaczerpnąć . Warunkiem oczywiście to wklejanie fotek aut zrobionych ze smakiem .

i myślę że wystarczy podwieszony temat

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
Opublikowano
,,JELITO'' masz bardzo dobry pomysł za dużo teraz powstaje bezsensownych tematów w dziale ,,MECHANIKA'' ale i inne pomysły są też niczego sobie :cool2:
BIAŁA MOŻE WIECEJ :)
Opublikowano
"Mehow" wlasnie o takie cos mi chodzilo :cool2: :cool2: ... auta zrobione ze smakiem.. :cool2: :cool2:

Opublikowano
To ja też proponuję dział, sorry ze "weszłam z butami do ogórdka" ale podłącze pod temat. Dział typu pytanie o zakup lub pomoc w zakupie. Jest tyle tematów z zapytaniem o zakup że dobrze by bylo aby taki dział istniał i kasował się automatycznie co jakiś czas.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Co myślicie na temat nowego działu, gdzie Każdy mógłby zaprezentować swój problem z autem i jego rozwiązanie. Myślę że to dobry pomysł ponieważ każdego dnia powstaje masę podobnych tematów a dodatkowo na forum jest wiele ciekawych problemów na które nie ma odpowiedzi.

Uważam, że pomysł bardzo dobry, tym bardziej że sporo mamy osób z wiedzą [doświadczeniem] poświęcających dużo czasu na forum....ale czy pomysł jest możliwy do zrealizownia?

Aby to się udało konieczna jest wysoka dyscyplina udzielających sie na forum, a sami widzicie że bywa z tym różnie. Zacznijmy od konsekwentnego wymagania od siebie [zakładajacych tematy oraz tych bardzo aktywnych] kończenie tematów [info. o rezultatach, etapie sprawy....] oraz o ile to możliwe zamiast zakładać nowy temat rozwijajmy stary temat. Jeśli da się to osiągnąć to pozostanie tylko prosta robota dla modów - wyciągać kompletne tematy i umieszczać w odpowiednim dziale.

Swoją drogą mamy już sporą bazę wiedzy,doświadczeń, itd... dobrze byłoby powoli to usestymatyzować.

UIHZ9556.JPG

Opublikowano
Pomysl swietny nowy taki nowy dzial napewno pomogl co niektorym ale zeby w tym dziale byly same madre i dobrze dopracowane tematy moderator musial by poswiecac duzo zeby nie bylo tam jakis glupot napisanych :cool2:
moje modele
Opublikowano

"Zrob to sam".

czyli jak samemu naprawić swoje BMW - rady tych którzy już to zrobili

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano

"Zrob to sam".

czyli jak samemu naprawić swoje BMW - rady tych którzy już to zrobili

Też tak myślę.

Opublikowano
Też tak myślę.

Nie tylko Ty i Siwy. Jeśli ktoś rozwiązał jakiś problem może się tym podzielić w dziale zrób to sam. Tematy, które zaczęły się od zapytania na forum (np. w dziale Mechanika) i zostały rozwiązane można zawsze przenieść do zrób..., oczywiście pod warunkiem, że autor opisał sposób usunięcia usterki.

Opublikowano
He He He a to moderator bedzie mial wkoncu robote :twisted2: Pozdrawiam kolegow,i mysle ze to dobry pomysl :cool2:
NIE MA JAK 192 KM
Opublikowano

No to od tej pory posty z rozwiązanymi problemami trzeba ładnie zatytułować i przerzucać do tego działu.

Tylko kto się tym zajmie :PP