Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z Was spotkał się z takim temat, ze gdy wszedł do auta to jego CarPlay nie działał poprawnie. Mianowicie auto łączy się z telefonem ale nie  moge ma wyswietlaczu auta kliknąć aby przejść do CarPlay. W sensie totalnie nic się nie dzieje. Tragedia jakaś. Reset telefonu nie pomógł.  

Opublikowano

Ale żadna apka przez Carplay nie działa? Spotify też?

U mnie bardzo rzadko nie widać po kolejnym wejsciu w krótkim czasie do auta mapy w Carplay, ale wystarczy wejść w tryb samolotowy i wrócić i już się ładuje.

Opublikowano

czasem mi się ostatnio też zawiesza CarPlay, nie reaguje na żaden przycisk, samo przechodzi po chwili zwykle

Opublikowano

też tak miewam, i w X5 i w "5"

raz na jakiś czas nie widzi telefonu

aktualnie:

i4 G26 z 2023

X5 45e z 2023

118i z 2019

Były 730d E65 z 2004; 120i z 2005; 518d F10 z 2015; X4 20d z 2017, 518d z 2021

Opublikowano
W dniu 20.06.2023 o 21:13, prebek napisał(a):

też tak miewam, i w X5 i w "5"

raz na jakiś czas nie widzi telefonu

Tragedia z tymi nowymi autami.

• Moderatorzy
Opublikowano

Bo wymyślacie z ajfonami-srajfonami 😉 Na Android Auto wszystko super śmiga. I polecam TIDAL w najwyższej opcji, a nie Spotify. Zdecydowanie wyższa jakość dźwięku zwłaszcza na zestawie audio typu Bowers & Wilkins.

Opublikowano
23 godziny temu, s0nar napisał(a):

Bo wymyślacie z ajfonami-srajfonami 😉 Na Android Auto wszystko super śmiga. I polecam TIDAL w najwyższej opcji, a nie Spotify. Zdecydowanie wyższa jakość dźwięku zwłaszcza na zestawie audio typu Bowers & Wilkins.

sratatata

mam i srajfona i badziewiodroida

te same problemy, ba nawet na andku częściej wypadają rozłączenia - chodzi o S22

A szczerze mówiąc najlepiej mi pasuje muzyka strumieniowana z Apple music ( ale ja to nie audiofil)

• Lubię to 1

aktualnie:

i4 G26 z 2023

X5 45e z 2023

118i z 2019

Były 730d E65 z 2004; 120i z 2005; 518d F10 z 2015; X4 20d z 2017, 518d z 2021

• Moderatorzy
Opublikowano

Od lat śmigam na flagowcach od Sony i serio nie wiem co to szukanie telefonu przez BT, zawieszanie się systemu czy rozłączanie Android Auto. Działa to o niebo lepiej od CarPlay. Zresztą ogólnie Apple jest trochę opóźniony technologicznie (np. gdy wprowadzali NFC to Sony miało go już od 2 lat).

Na Androida narzekają chyba tylko ci, którzy kupują nie do końca dopracowane Szajsungi, Siaomi czy inne chińskie wynalazki.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

@s0nar sony I flagowce? nikt tych telefonów nie kupuję, poza tym sony samo wie czy chce, czy nie chce produkować smartfonów. 

• Lubię to 2
Opublikowano
W dniu 22.06.2023 o 11:46, s0nar napisał(a):

Apple Music jedyna słuszna opcja...

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, M4R10 napisał(a):

@s0nar sony I flagowce? nikt tych telefonów nie kupuję, poza tym sony samo wie czy chce, czy nie chce produkować smartfonów. 

Kto normalny kupuje teleofny od Sony hahah. One są jeszcze bardziej z dupy wycenione niz iPongi hahah, a totalnie nic sobą nie reprezentują ponad tyym co maja inne flagowce. Poza tym design niezmienny od lat ktory traci myszką.

No ale nie o tym dyskusja.

• Lubię to 1
  • Haha 1
  • Moderatorzy
Opublikowano

Kto normalny kupuje X5? Samochody z dupy wycenione, gracji mają tyle co spasiony hipopotam, a do tego ani nie przyspieszają ani nie skręcają ani nie hamują. Na tej samej zasadzie 🙂 Pokazuję Wam, że są rozwiązania, które działają. Czy się to komuś podoba czy nie. Ale spoko, możecie się dalej mordować w kioskach na kółkach i z telefonami, które strzelają fochy 😄 Nie mój biznes, nie moje problemy. Pozdrawiam.

• Haha 3
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)
W dniu 23.06.2023 o 13:51, memphis21 napisał(a):

Apple Music jedyna słuszna opcja...

Oj.. pozwolę sobie nie zgodzić.. Tidal wersji PRO ma FLACa dla wielu utworów i nie ma niewiadomojakiej kompresji jak w przypadku Apple Music. Sam używam iPhona, mam w domu jako takie audio i przy odsłuchu tych samych utworów w obu aplikacjach jest przepaść na korzyść Tidala. Każdy audiofil powie Ci, że Tidal oferuję w tej chwili najlepszą jakość w strumieniowym audio. Tak samo w aucie z jako takim audio usłyszysz różnice, nawet jeśli nie uważasz się za audiofila 🙂

Edytowane przez Godlike