Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema panowie! Miał ktoś problem z was że gdy wchodził do samochodu i zamykał drzwi, otwiera mu się sam bagażnik? Tak samo jest przy gwałtownym hamowaniu na świetle, ktoś coś? E90, 2011.
Opublikowano
Keyless na pewno nie jest temu winien. W styczniu/lutym zdarzało się ze raz w dniu się to zdarzało, myślałem że mu po jakimś czasie przejdzie ale teraz to już dość częsty objaw jest, pojawia się pare razy na dzień. Gdy trzeba gdzieś podjechać wychodzisz z samochodu, zamykasz drzwi i uchyla się lekko klapa. Może być powodem też akumulator? Dzisiaj wszedłem do samochodu i pokazał mi się komunikat właśnie. Ale po czasie zgasł.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Skoro wiesz, po co pytasz.? Ponta pyta o keyless, znaczy ze cos wie, nie pyta o cisnienie w oponach czy tez o sprawnosc aku? :duh:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zdarza się się losowo, że klapa bagażnika jest otwarta mimo że jej nie dotykałem...

może to zwarcie w przycisku klapy? bo nie jest to wina teleskopów, bo je wymieniłem na nowe 3mce temu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli komuś pomoże, odkręciłem klapę by dostać się zamka, przeczyściłem wtyczki i działa jak powinno 😉 coś szwankowało przy wpięciu wtyczek. Wiązka była cała. Pozdrawiam, temat do zamknięcia.