Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy ktoś mógłby podrzucić na PRIV login i hasło do instrukcji serwisowych modelu F48, bądź link do jakiejś alternatywnej strony?

Dzięki,

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Podłączę się do prośby miałem tis ale zabrali dostęp

Macie jakis nowy ?

• 8 miesięcy temu...
  • Moderatorzy
Opublikowano (edytowane)

Płatny to wielkie słowo.

ale z darmowego jest https://bmwteka.com/ nie korzystałem - z tego co widzę to możliwości adekwatne do ceny 😄.

No i wiadomo, ISTA.

Edytowane przez Kuj0n

spacer.png

• 9 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dam poradnik dla osób które chcą same założyć sobie konto: 
1.Potrzebujecie VPN (ja testowałem na regionie chińskim). VPN jest potrzebny tylko na czas rejestracji, później normalnie się logujecie bez vpn. Jest on potrzebny tylko aby ominąć blokadę która jest nałożona na Europę i inne kraje. 
2 Łączymy sie z VPN 
3 wchodzimy na strone newtis.info 
4 jak jest dobry vpn możemy bezproblemowo możemy stworzyć konto

Jeśli czegoś nie rozumiecie w tym poradniku piszcie śmiało naprowadzę na dobre tory 

Każda osoba która już posiada konto na newtis może stworzyć zaproszenie dla innej osoby w zakładce My account.

Jeśli komuś nie chce się przechodzić przez proces tworzenie po VPN. Możecie pisać do mnie na wiadomości prywatnej wygeneruje dla was takie zaproszenie (od razu wyślijcie swój adres e mail przyspieszy to proces). W miarę regularnie zaglądam na forum wiec czas oczekiwania nie powinien być długi. 

• Dziękuję 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 15.04.2025 o 16:59, jnk12 napisał(a):

W wiadomościach PV piszcie odrazu adres e mail. Przyspieszy to temat 🙂 

Napisałem PW :).