Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przesyłam galerie mojego wozidła, w którym się zakochałem od pierwszego wejrzenia.

Wyklikane wszystko co było możliwe oprócz komfortowego domykania drzwi i noktowizora.

Oprócz tego założyłem w serwisie lotkę.

Auto zostało oklejone bezbarwną folia PPF, kierunkowskazy na tylnej klapie, napis na lotce, kierunki na lusterkach bocznych zostały przyciemnione.

Jeśli jesteście bardzo zainteresowani to przesyłam pełną specyfikację auta w formie załączonego zdjęcia, bo nie chce mi sie przepisywać ;-P

f609ff091adaf0c5med.jpg

f4fef13156c86319med.jpg

f00ae470480d0c11med.jpg

bcc3b8643346be62med.jpg

72c1c0c2deb2c081med.jpg

bb94ccd185d7c136med.jpg

df3d47b26cc3d322med.jpg

50843c6d5b403556med.jpg

210398600ca7c362med.jpg

09be5ac069238541med.jpg

7ec01da569a2d55fmed.jpg 9556f2f3db31ba59med.jpg d21d919571c724c4med.jpg

Edytowane przez memphis21
Opublikowano
Ja za oklejanie całego auta, ceramika na 2 komplety kół, zabezpieczenie folia bezbarwna wewnetrznych ekranów, zaezpieczenie skór dałem 16k
Opublikowano

piękna! ale wstaw zdjęcia przez fotosik zgodnie z poniższymi parametrami:

417456c0c98ed763.jpg

kopiujesz na wtedy tylko ten kod co na szaro

to tak będzie wyglądać

42d38e342192e30a.jpg

jak wrzuć zdjęcia silnika + akcesoriów / organizacji bagażnika jak brałeś to

Opublikowano

W lipcu/sierpniu będę dokonywał modyfikacji układu wydechowego aby V8 lepiej brzmiało.

Jestem zdecydowany na firmę MGMotorsport, a ponad to chce zamontować w przednich drzwiach projektor LED z logo M.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kapitalne auto.

Super prezentują się te czerwone zaciski przy tym kolorze.

Benzyna zamiast krwi...
  • 3 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

#memphis21 jak jeździ Ci się na M Double-spoke 742 po "niezbyt gładkich" drogach?

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Robi i to kolosalna. Miałem dokładać na tył, ale pasuje. Jest piko hello tak jak jest. Z tyłu armaty od MGMotorsport, a z przodu spliter od Maxtona 👌😉👊

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Auto nabrało jeszcze więcej charakteru!

• Dziękuję 1
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Jeszcze zastanawiamy ile czy możne zmienić moduł  od lamp, żebym miogo zmienić z poziomu aplikacji kolor.

Gdzieś na necie widziałem, że takie coś robią w M3

Opublikowano
35 minut temu, memphis21 napisał(a):

Jeszcze zastanawiamy ile czy możne zmienić moduł  od lamp, żebym miogo zmienić z poziomu aplikacji kolor.

Gdzieś na necie widziałem, że takie coś robią w M3

Nie wiem czy to przypadek czy tracking treści, ale 10 minut temu czytałem twój post o modułach lamp, a teraz zobaczyłem reklamę na fb 😛 Nawet mają wpisane, że są moduły do g05. Podeślę Ci nazwę na PW, żeby nie było, że jakaś krypto reklama.

• Dziękuję 1
  • 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 8.02.2025 o 09:49, zalezi napisał(a):

Idealne auto, no bajka. Gratulacje 🙂

Dziękuję pięknie. Za każdym razem gdy na niego patrzę i do niego wsiadam cieszy tak samo mocno jak pierwszego dnia gdy go odbierałem. 

A nawet bardziej ze względu na zroby wydech w MGMotorsport oraz założona dokładną Maxtona na przód 

NIc więcej nie potrzeba, nie ma przerostu formy nad treścią ;-).

Schludnie ale z pazurem. tego oczekiwałem ;-)

• Lubię to 1