Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nakładka do ładowania bezprzewodowego przyszla po 10 dniach. Dziala.

Nie boicie się tej taniej chińszczyzny? Kiedyś do poprzedniego samochodu kupiłem w Biedronce tani rozgałęziacz do gniazda 'zapalniczki' i pewnego dnia jeden z przewodów zaczął mi iskrzyć, a potem się po prostu zapalił... Dobrze, że akurat siedziałem w samochodzie...

Opublikowano

Wiekszosc akcesoriów robiona jest w Chinach.

Tutaj ryzyka nie ma, bo zasilanie idzie z gniazda zapalniczki, a po zamknięciu auta prąd zostaje odcięty.

Przechodząc do tematu - dobrze wykonana, pasuje idealnie.

Opublikowano

Tutaj ryzyka nie ma, bo zasilanie idzie z gniazda zapalniczki, a po zamknięciu auta prąd zostaje odcięty.

A mógłbyś powiedzieć jak z mocą ładowania? Czy ładuje na tyle mocno żeby nie schodziła bateria podczas korzystania z mapy?

Opublikowano

Muszę przetestować, jeszcze trasy żadnej nie robiłem, ale wczoraj po mieście przy włączonym Spotify z CarPlay przez niedługi czas znacznie podładowała telefon.

Szybciej niż mój domowy Belkin.

Opublikowano

A mógłbyś powiedzieć jak z mocą ładowania? Czy ładuje na tyle mocno żeby nie schodziła bateria podczas korzystania z mapy?

To 15W ładowarka, więc taka jak w apple Magsafe, albo samsungach - czyli najszybsze co sprzedają (są 30W, ale te obsługuje chyba tylko OnePlus i może inne takie chińskie).

Plus jak masz ajfona to będzie się ładować tylko 7,5W. Tylko ładowarki magsafe ładują 15W

Opublikowano

Co do ładowarki bezprzewodowej z Ali. Otoz podczas trasy niecałe 3h, włączony Spotify i Google Maps podładować telefo o jakies 27%. Telefon umiarkowanie ciepły, w granicach rozsądku.

Takze zdecydowanie daje rade.

Opublikowano
Alcantara na gałkę, boki tunelu i wstawki w kierownicy. IMG-6379.jpg

Te nakładki to są naklejane?

Czy jak to się montuje?

Dasz link?

Pozdrawiam,

47

Opublikowano

A idrive "kryształ" gdzie kupiłeś i czy duży miałeś problem z zamontowaniem?;-)

Opublikowano

Te nakładki to są naklejane?

Czy jak to się montuje?

Dasz link?

Wszystko naklejane, spas na gałce powiedziałbym że idealny, na tunelu taki 8/10, najgorzej na kierownicy bo elementy prężą, ale spróbuje swojej mocniejszej taśmy.

https://pl.aliexpress.com/item/1005003540499796.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef1c24wiL3dt&gatewayAdapt=glo2pol

Ale chyba tu taniej:

https://pl.aliexpress.com/item/1005003541416891.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.10012e0ek1tN6I&gatewayAdapt=glo2pol

Opublikowano

Też ali. Podczas pierwszego montażu popsułem kontroler i musiałem kupować nowy... Podczas drugiego ułamałem jeden ząbek w tym srebrnym pierścieniu i trochę odstaje od tylu. Będę zamawiał nowy.

Jak kupisz i będziesz chciał montować to napiszę Ci na co zwrócić uwagę, żeby nie spieprzyć.

Opublikowano

Też ali. Podczas pierwszego montażu popsułem kontroler i musiałem kupować nowy... Podczas drugiego ułamałem jeden ząbek w tym srebrnym pierścieniu i trochę odstaje od tylu. Będę zamawiał nowy.

Jak kupisz i będziesz chciał montować to napiszę Ci na co zwrócić uwagę, żeby nie spieprzyć.

Ok dzięki - po twoim opisie nie wiem czy sobie tego nie podarować żeby nic nie popsuć ;)

Opublikowano

Nie ma czego się obawiać, po prostu są dwa sposoby, ja użyłem gorszego co w połączeniu z pośpiechem dało taki a nie inny efekt…

Wczoraj założone nowe felgi. Na razie tylko takie foto.

862-B7902-2888-4986-B897-F13-F90564-CF7.jpg

Opublikowano

Po przygodach z przebitymi oponami i takimi tam - kupilem bardzo fajny malutki kompresorek: https://allegro.pl/oferta/kompresor-samochodowy-12v-230v-sprezarka-lcd-led-12237346380

Cechy, ktore mi sie spodobaly:

- dziala na zapalniczke i na 230v

- ustawienie zadanego cisnienia - kompresor pompuje do momentu osiagniecia cisnienia i przestaje

- wymiary - jest na prawde niewielki.

wartosc dodana - wbudowana latarenka :)

Sprawdzone, dziala, nawet cisnienie zadane osiaga (zmierzone dwoma innymi miernikami), troche glosny.