Skocz do zawartości

Zegary G30 LCI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, co to są za zegary w poliftowej g30? Czy wszystkie g30 po lifcie maja taki sam wyswietlacz?

aoRsLcO.png

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

To chyba będzie zestaw zegarów bez wersji PRO.

pdr3EM.jpg

Opublikowano
Z tego co kojarzę to g30 Lci wychodzi już w podstawowym wyposażeniu z BMW Live Cockpit Profesional.
Opublikowano
  • Autor
No właśnie to jest G30 LCI po lifcie z pakietem cockpit plus więc pewnie kwestia wyposażenia, dzięki Wam.
Opublikowano
  • Autor
Z tego co kojarzę to g30 Lci wychodzi już w podstawowym wyposażeniu z BMW Live Cockpit Profesional.

Przyjrzałem się lepiej, i te na zdjęciu nie są w kształcie nerki jak te co podesłałem.

Może to jest ustawienie w idrive?

Opublikowano

Przyjrzałem się lepiej, i te na zdjęciu nie są w kształcie nerki jak te co podesłałem.

Może to jest ustawienie w idrive?

Może mnie ktoś poprawi, ale te zegary były jeszcze dostępne w modelach z rocznika 20’, od 21’ w standardzie są już zegary Pro.

Opublikowano

Potwierdzam.

Mama auto LCI i wersję Cockpit Plus (świadomie, strasznie nie podobają mi się "odpustowe" zegary Proffessional) i zegary wyglądają dokładnie tak jak na pierwszym zdjęciu.

Same zegary są analogowe (normalna wskazówka), tylko pomiędzy zegarami jest niezbyt duży wyświetlacz wyświetlający rozpoznane znaki drogowe, komunikaty, potrafi też wyświetlić wskazówki nawigacji i mały fragment mapy.

Opublikowano
Analogowe zegary to dziś już rarytas. No ale z drugiej strony, kto to kupuje? Przecież G30 to nie Mercedes beczka, tylko zwykły plastikowóz.