Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zadałem to pytanie ponieważ widziałem tematy tylko z uaktualnieniami a z brakiem nawigacji jeszcze nie :shock:

Problem polega na tym że jak chcę włączyć nawigację to pojawia się okienko z [ Wskazówką - Funkcja obecnie niedostępna ] :roll: domyślam się że nawigacja jest wykasowana całkowicie czy się mylę :8)

Pytanie moje brzmi czy rozwiązaniem jest wgranie mam tak jak to opisują na w innych tematach lecz dotyczących aktualizacji czy muszę wykonać jakieś inne dodatkowe kroki ?

Proszę o pomoc

Pozdrawiam

Zdjęcie

https://imagizer.imageshack.com/img923/4999/pXfVPc.jpg

Opublikowano

Ja nie zmieniałem a poprzedni właściciel tego nie wiem :8)

To co teraz powinienem zrobić jest możliwość wgrania nawigacji samemu czy już będzie potrzebna wizyta w serwisie :roll:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Trzeba wgrać poprawne fsc dla twojego vinu i dopiero po tym aktualizacja map.Ktos wczesniej wymienił jednostkę cic i nie dokończył roboty.

Serwis Ci raczej nie pomoze.

Do ogarniecia zdalnie jak masz kabel enet.

Opublikowano

Panowie dzięki za pomoc to przede wszystkim :8)

A pytanie mam jeszcze takie czy dysk w radiu jest podzielony na partycje i przykładowo jedna jest na mapy a druga na muzykę czy jednak jest jedna partycja :shock: ponieważ u mnie jest tylko jakieś 12GB a widziałem mapy z 2022 roku to już ważą prawie 18GB więc nie będę mógł takich wgrać czy może jest opcja zmiany dysku na większy :roll:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
No tak rozumiem kabel użyję do uzyskania fsc, tylko którą mapę mogę wgrać bo jest ich kilka a nie chcę zrobić jakiegoś błędu :mad2: