Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Full opcja poza:

- HUD

- Okno dachowe

- nagłośnienie H/K (będzie własne)

- Auto full PPF

- dymione lampy tył

- black gloss PPF na dachu

- czarne lusterka i progi

Po 6000 km brak awarii. Auto wymaga wyciszenia drzwi i nadkoli. BimmerCode przyszedł z pomocą do wyłączenia systemu s&s i dołożenia kilku opcji.

9aa74928fb0731349491d1b1e19fc838.jpg

1b0490dbeebf5b770d39e6c93d51d350.jpg

2279fc35756769d6b22855f4faf96e14.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Brzydkie piano znikło :)

Wygląda bardzo fajnie - czym oklejałeś?

Posiadasz schemat jak to bezpiecznie rozebrać?

Już jest na forum z obrazkami, które robiły mi za instrukcje :)

Usunięcie piano black z konsoli środkowej

https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?share_fid=7937&share_tid=388333&url=https%3A%2F%2Fwww%2Ebmw-klub%2Epl%2Fforum%2Fviewtopic%2Ephp%3Ft%3D388333&share_type=t&link_source=app

Folia to szczotkowane aluminium ale w ciemnym odcieniu, wyglada lepiej niż karbon.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ten kolor jest obłędny.

Te czarne dodatki idealnie siadły.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
Patrząc na ten samochód cieszę się, ze nie wahałem się ani chwili i domowiłem rozszerzony shadowline. Jestem ciekaw tych hamulców, żadna testowka tego nie miała. :8)
Opublikowano
Patrząc na ten samochód cieszę się, ze nie wahałem się ani chwili i domowiłem rozszerzony shadowline. Jestem ciekaw tych hamulców, żadna testowka tego nie miała. :8)

Trzeba jeszcze brać dymione lampy za 1100zl :)

Hamulce do tej wagi przy normalnej jeździe nie sa potrzebne chyba ze do wyglądu ale jeśli lubisz trochę ostrzej i masz kręte drogi to jak najbardziej.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk839d758eca73a166c90f5d280287088c.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

wygląd extra

Zamówiłem 120 i w tym samy kolorze i zastanawiam się na folią PPF - czy można zapytać jaki jest koszt takiego oklejenia ?

POZDRAWIAM

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam

wygląd extra

Zamówiłem 120 i w tym samy kolorze i zastanawiam się na folią PPF - czy można zapytać jaki jest koszt takiego oklejenia ?

POZDRAWIAM

To zależy od miasta, folii itp, ale za full front trzeba liczyć około 4000 netto.

Opublikowano
Witam

wygląd extra

POZDRAWIAM

Mogę polecić wykonawcę z Wrocławia i okolice jeśli jesteś zainteresowany :)

Opublikowano

Dzięki!!

Szukam czegoś w okolicach KRK

Mam kilka wycen za całość auta : od 13 tys do 20 tys netto !!!

To trochę jednak sporo.....

Czy ma to zatem sens ? A może nie całe auto tylko wybrane części karoserii ? Co myślisz ?

POZDRAWIAM !!!

Opublikowano
Ja się spotkałem z opiniami, że po czasie widać różnice między folią a lakierem. U siebie mam oklejone wnętrza klamek... ale już reflektorów z przodu nie wziąłem :duh: Nie wiem jak to się stało, można było dorzucić. Ale wracając do klamek to widać po czasie lekko różnice gdzie lakier a gdzie folia, bo zbiera się trochę brud i robiąc np. 50% maski będzie to samo. Są pakiety mini jak reflektory, wnętrza klamek, lusterka, progi i chyba takie najlepiej brać do auta typu seria 1. Wrzucanie 20.000 zł w auto tej wartości... Przyznaj, że dołożył byś do M135i bez folii zamiast 120i z foliami :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nagle pojawiła się moda na oklejanie aut i z każdej strony jesteśmy atakowani 'oklej auto', kiedyś nikt tych aut nie oklejał i jakoś nabywcy kupowali auta z małymi odpryskami itp. To wynika z normalnego użytkowania auta, nikt Ci potem nie zwróci pieniędzy za folie przy sprzedaży.
Opublikowano
Ja się spotkałem z opiniami, że po czasie widać różnice między folią a lakierem. U siebie mam oklejone wnętrza klamek... ale już reflektorów z przodu nie wziąłem :duh: Nie wiem jak to się stało, można było dorzucić. Ale wracając do klamek to widać po czasie lekko różnice gdzie lakier a gdzie folia, bo zbiera się trochę brud i robiąc np. 50% maski będzie to samo. Są pakiety mini jak reflektory, wnętrza klamek, lusterka, progi i chyba takie najlepiej brać do auta typu seria 1. Wrzucanie 20.000 zł w auto tej wartości... Przyznaj, że dołożył byś do M135i bez folii zamiast 120i z foliami :D

Dokładnie tak !!!

135I zamiast 120 i z foliami. Zrobię chyba jakąś wersję mini : czyli lampy + zderzaki. Na razie czekam grzecznie na na dostawę...

Pozdrawiam !!!

Opublikowano
Dzięki!!

Szukam czegoś w okolicach KRK

Mam kilka wycen za całość auta : od 13 tys do 20 tys netto !!!

To trochę jednak sporo.....

Czy ma to zatem sens ? A może nie całe auto tylko wybrane części karoserii ? Co myślisz ?

POZDRAWIAM !!!

Myśle, ze każdy podchodzi do sprawy inaczej. Ja nie żałuje ani złotówki patrząc co było z moim poprzednim autem po 5 latach użytkowania. Jeśli masz garaż lub nie parkujesz w miejscach zatłoczonych to nie trzeba brać full pakietu ale jeśli oklejac to całe elementy. Ja np cenie sobie łatwość mycia i brak obaw ze przy przetarciu szmatka coś mi się porysuje. Żadna folia nie będzie wieczna. Ale łatwiej Np na drzwiach zmienić folie za kilka stówek niż malowac je za 2k . Jeśli chcesz zobaczyć i sprawdzić czy warto oklejac zapraszam do Lubelskiego:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam

wygląd extra

POZDRAWIAM

oklejałem samodzielnie kompletami z https://protecars.pl/ w zestawie były wszystkie narzędzia. nie jest to drastycznie trudne

biorąc pod uwagę bardzo niskie ceny, może być warto spróbować

Opublikowano

Bardzo ładnie się prezentuje - u mnie będzie blisko do Twojego wyglądu.

PS. A jednak daleko, bo inny dach, bez przyciemnionych lamp, spojlera, zacisków, felg i lusterek :D

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo ładnie się prezentuje - u mnie będzie blisko do Twojego wyglądu.

PS. A jednak daleko, bo inny dach, bez przyciemnionych lamp, spojlera, zacisków, felg i lusterek :D

Już odebrana ? :)

• 2 miesiące temu...