Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie. Jak odpalam rano swoją bertę to strasznie kulawi i czuć benzynę w spalinach jak dodaję gazu to jeszcze bardziej zmuli szarpie silnikiem że cholera jak chcę jechać to zachowuje się jakby miała ze dwie tony w bagażniku i podskakuje jak żaba. Szanowni Koledzy radzcie co uczynić bo to męczące troszkę, co ciekawe to problem pojawił sie ze spadkiem temperatury w lecie było ok w zeszłym roku miałem to samo ale pomyślałem że się naprawiło samo ???
Opublikowano
... zobacz wszystkie - nie muszą mieć przebicia ale na końcówkach świec mooże bć lekka śniedź / ale do rymu / popsikaj - zobaczysz ... sama sonda jak w poprzednich warunkach chodziłea to nie powinna paść - jak masz 4 żyłową to dwa przewody odpowiadają za podgrzanie sondy / praca poniżej 300 st. C / reszta pracuje i podaje dane powyżej 350 st. C /
* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano
Tak myślałem że to nie może być sonda. Dzisiaj sprawdzę te świece , wiecie może który czujnik w M60 odpowiada za podanie temperatury silnika do komputera, bo ponoć są dwa jeden do wskażnika a drugi do komputera i najważniejsze gdzie są ???
Opublikowano
Właśnie wracam z garażu już je namierzyłem. Sprawdzę przy okazji tę membranę o której często mowa na forum. Mam nadzieję że coś da bo na kompie nic nie wykazuje