Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki sam zestaw foteli i kolorystyczny.

Trasa Wawa - morze 550km elegancko.

Nie za twarde, nie za miękkie.

Fajnie trzymają na zakrętach.

Dobrze się wsiada.

Opublikowano
No i po 41kkm, boczki siedziska od strony kierowcy po wew stronie pęka!!!

Znowu czeka mnie serwis, gwarancja w ogole to obejmuje?

tak, gwara powinna to obejmować. Znajomemu 2-letnia gwarancja się skończyła i się niedawno żalił właśnie że nie przedłużył standardowej 2-letniej gwarancji i musiał bulić z własnej kieszeni. Dlatego ja przedłużyłem gwarancję na auto do 5 lat. Jedyne 5 tys zł ;D

Stop Electric GO V8. 2 litry to może mieć czajnik ;D
Opublikowano
Mam fotele sportowe M i uważam że są bardzo wygodne a do tego wyglądają znakomicie, warte dopłaty wg mnie.

Pięknie wyglądają, ale nie wziąłem ich z 3 powodów:

- były twardsze niż zwykłe sportowe z mpakietu (sprawdzałem w M3)

- zabierają naprawdę dużo miejsca z tyłu,

- przez zabudowane zagłówki dziecko z tyłu może dostać nudności ;)

Opublikowano
Mam fotele sportowe M i uważam że są bardzo wygodne a do tego wyglądają znakomicie, warte dopłaty wg mnie.

Zgadza się, również miałem możliwość przetestowania foteli sportowych M na zmianę ze sportowymi z M pakietu. Te za dopłatą są znacząco twardsze, co zdyskwalifikowało je w moim przypadku.

Opublikowano

Masz rację, ilość miejsca z tyłu jest mniejsza z racji na masywną zabudowę. Trzeba to wziąć pod uwagę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Mam fotele sportowe M i uważam że są bardzo wygodne a do tego wyglądają znakomicie, warte dopłaty wg mnie41a7c8544f479fa574e5a04249611e41.jpg

I przy okazji masz umiejetnosc psucia dnia innym.

A tak na poważnie to za****ste te stołki, zazdro :)

Bardzo dziękuję, jestem zakochany w tej konfiguracji

Opublikowano
ja mam takie w "czarnosci" - dostalem w "spadku" po konfiguracji ktora wzialem bo juz mialem kuzwa dosyc czekania... Uwazam ze sa zajebiste... troche wprawdzie zabieraja miejsca z tylu ale ja z tylu nie jezdze :D Wiec jest super git. Moje oryginalne zamowienie mialo normalne fotele i teraz wiem ze bylby to blad... Zabudowane zaglowki nie sa problemem dla dziatwy ktora siedzi i tak w ajfonach.
Opublikowano
ja mam takie w "czarnosci" - dostalem w "spadku" po konfiguracji ktora wzialem bo juz mialem kuzwa dosyc czekania... Uwazam ze sa [bAD]... troche wprawdzie zabieraja miejsca z tylu ale ja z tylu nie jezdze :D Wiec jest super git. Moje oryginalne zamowienie mialo normalne fotele i teraz wiem ze bylby to blad... Zabudowane zaglowki nie sa problemem dla dziatwy ktora siedzi i tak w ajfonach.

Fajne masz podejście do swoich dzieci. "Ja nie siedzę z tyłu" - wyjebongo ;)

Opublikowano

Fotele ładne, ale nie dla każdego wygodne, polecam najpierw przetestować na sobie.

Ja ostatecznie zrezygnowałem na rzesz sportowych.

Zadecydował brak regulacji pochylenia zagłówka i zbyt wąskie siedzisko - ciśnie w uda.