Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś może polecić akcesoria dla psa do G05? Chodzi mi o matę na tylne siedzenia, najlepiej coś, co łatwo się pierze i jest wysokiej jakości - oczywiście, wygodne też dla psów.

Jakieś pasy dla psów możecie polecić? W poprzednim aucie miałem jakiś randomowy pas z internetu, ale zepsuł klamrę od pasa.

Przerabiałem już pomysł z klatką w bagażniku, klatkę sprzedaliśmy po 5 miesiącach męczarni.

Jeżeli ktoś jest w stanie polecić też inne akcesoria, to bardzo chętnie. Ogólnie zależy mi na wysokiej jakości, nie cenie.

Dodam, że mam 2 golden retrievery, 0 dzieci.

Opublikowano

Dla psa nic nie polecę ale przy okazji spytam o polecane dywaniki gumowe.

Kupilem oryginalne bo zawsze tak robie i jestem nieco rozczarowany. Jakość może i dobra ale są strasznie płytkie, boków w zasadzie brak, jest jakieś malutkie korytko wokół i tam chyba przewidziane jest miejsce na wodę.

Nie wobrażam sobie, żeby ten zimowy syf z butów nie wylewał się poza nie. Może macie jakieś doświadczenia?

Opublikowano
Moje dwa psy zawsze jeżdżą w bagażniku-w kombi i w suvie i nic im więcej nie potrzeba.Nie sprawdziły się maty na siedzenia,szelki przypinane do pasa
Opublikowano
Dla psa nic nie polecę ale przy okazji spytam o polecane dywaniki gumowe.

Kupilem oryginalne bo zawsze tak robie i jestem nieco rozczarowany. Jakość może i dobra ale są strasznie płytkie, boków w zasadzie brak, jest jakieś malutkie korytko wokół i tam chyba przewidziane jest miejsce na wodę.

Nie wobrażam sobie, żeby ten zimowy syf z butów nie wylewał się poza nie. Może macie jakieś doświadczenia?

Można kupić model z wyższym brzegiem od BMW, ale te normalne zupełnie mi starczają.