Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

zauważyłem, że od jakiegoś czasu przy cofaniu nie działa prawe lusterko. Zawsze zmieniało swoje położenie aby lepiej było widać np. krawężnik. Szukałem czegoś w ustawieniach ale niestety nie znalazłem. Poza tym lusterka działają prawidłowo składają się prawidłowo i działa regulacja. Pytanie, problem to usterka czy coś poprzestawiałem?

F11

Opublikowano
Zeby lusterko opuszczalo sie podczas parkowania, przycisk od pozycji lewe prawe mui byc ustawione na lewe.
b72b536e244610f0med.jpg
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć.

Czy w BMW F31 w wersji bez elektrycznych siedzeń i bez elektrycznie składanych lusterek (jest tylko elektryczna regulacja lusterek) istnieje możliwość zaprogramowania tej opcji? Bo u mnie to nie działa, a przyznam szczerze, że w poprzednim aucie mocno mi to pomagało w parkowaniu blisko kraweżnika.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Się nie da. Zwykłe lusterka są sterowane bezpośrednio, czyli wszystko co się dzieje z lusterkiem, wynika z tego, że każda funkcja dostaje prąd osobnym kablem z panelu sterowania. W przypadku lusterek tych lepszych, sterownik jest w lusterku, a z auta do niego idzie tylko informacja kanałem komunikacyjnym.
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ta opcja lusterek ma związek z elektrycznie regulowaną kierownicą a nie siedzeniami...