Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niestety jest lipa... Robiłem "przymiarki"... Gdybym chciał wymienić moje X5 na nowe to będzie "wybrakowane" z powodu restrykcji (na M mnie nie stać).

To chora sytuacja, że dysponując "takim" budżetem trzeba iść na kompromisy. Ja za miesiąc kończę leasing wykupem za 1% i pozostaje jeździć i czekać na lepsze czasy. Na szczęście gwarancja wykupiona na 4 lata :!:

Kolego, niewielki to ból jeśli nie możesz wymienić G05 na nowe G05.

Ja z F10 chce przeskoczyć, pół roku mija a terminu produkcji nie ma...

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na bimmersie ktoś podał obecne restrykcje - lista jak widzę z dnia na dzień się poszerza. Pewnie warto sprawdzić przy odbiorze czy są te elementy bo części nie widać przy dekodowaniu VIN:

Features/options removed/unavailable in at least *SOME* models/countries:

Touchscreen

Adaptive driving mode

Air suspension

Luggage compartment package

Backup Assistant

Heated/cooled cupholders

Trunk rear seat release

Full Merino

B&O Audio

Wireless charging

Night vision

Soft close doors

Acoustic glass

Homelink garage door *

Wifi hotspot*

Sirius XM *

Rear seat ambient lighting*

Anti-dazzle mirrors

Rear seat infotainment

M Carbon mirror caps

M Seat belts

Display Key

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tutaj dochodzi jeszcze jeden czynnik, nie kazdy handlowiec jest do konca uczciwy. Zdarzylo mi sie zadzwonic na kilka ogloszen z otomoto i niektore salony wystawiaja auta, ktorych nie ma a przez telefon mozna sie dowiedziec ze restrykcje wystawianego modelu nie dotycza :duh:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakby ktoś szukał BMW na już to odstąpię leasing na G06. :D Zostało 1,5 roku leasingu.Jest pneumat, kamery 360°, Harman, ładowarka indukcyjna, czyli wszystko to co teraz unikalne haha.

de406852fc536eb6med.jpg

Ps. ~13500 km przebiegu :norty: