Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, chcę sobie kupić radio z androidem do BMW. Ale mam kilka pytań przed zakupem, pierwszym z nich jest czy będę mógł słuchać muzyki podczas używania nawigacji a drugie to czy będę musiał coś kodować po włożeniu androida. To jest radio które zamierzam kupić tą wersję z 4/64. https://www.olx.pl/oferta/nowe-radio-android-4-32gb-2-32gb-bmw-e60-e61-e63-e90-e91-wersja-ccc-CID5-IDIbyxR.html
Opublikowano

Jeśli masz AUX to nic nie trzeba kodować.

Radio działa jak tel z androidem.

Możesz słuchać muzyki ,używać nawigacji

i wiele innych aplikacji jednocześnie.

• Moderatorzy
Opublikowano
To zamiast kostki BT będziesz miał wpiętego tego androida z BT wbudowanym. Możesz kupić sobie bezpośrednio z aliexpress, coś mi się wydaje, że koleś nie ma na stanie i będzie z tamtąd zamawiał.
Opublikowano
Czytałem ,że logi normalnie działa. Zakładając ,że te radia teoretycznie niczym od siebie nie nie różnią bo to pewnie jeden chininol z różnymi nazwami. Mam taka samą konfiguracje u siebie, logi + navi business, też przymierzam się do tego androida, tylko ,że u mnie dokodowanie aux dochodzi, ile kosztowało Cię kodowanie aux'a ?
Opublikowano
ile kosztowało Cię kodowanie aux'a ?

5 minut z NCS-em

F1

F3

F2 - dodajemy +NAUX

f6

F4 wybieramy moduł CAS

F2 wybieramy fa write

F3

Sterownik:Mask

AUXIN

aktiv

Sterownik: CAPPL

AUX_CONFIG

mounted

Sterownik: CAUDI

INPUT_SCALING_SUB2

wert_02

Opublikowano
Witam.

Posiadam Logic 7 + małe navi CCC, czy po wymianie na androida Logic 7 będzie w pełni funkcjonalny?

Będzie wszystko tak jak było. Zmieniasz tylko ekran