Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam może śmieszne pytanie ale nie odtwarza mi mp3 pokazuje tytuł piosenki i nie czyta przeskakuje na następną i tak do końca płyty nagrywałem jak zawsze nero 7 utwórz jukebox mp3 najwolniejsza prędkością. Wczesniesze płyty grają. Próbowałem różnie nagrywać i lipa zmiana marki płyty też nie pomogła. Może ktoś coś doradzi.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A gdzie to odtwarzasz, w zmieniarce?

Stawiam na zły format, spróbuj innym programem skonwertować na mp3

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Wczesniesze płyty grają.

Więc w aucie wszystko OK. Szukaj problemu w nagrywarce i płytach na które nagrywasz. Tam masz problem nie w aucie. Ja bym zaczął od nagrania dla testu inną nagrywarką. A najlepiej to aux jakiś nie używany telefon jako odtwarzacz MP3 i olać nagrywanie. Tak miałem z 3 lata u siebie. Teraz Android i spokój z tym antykiem.

Opublikowano
Miałem bardzo podobnie u siebie. Wykombinowałem cos takiego u siebie i jak narazie działa. Plyta DVD RW ( czyli wielokrotnego użytku) Program ashampoo burning -> dalej muzyka -> mp3 i WMA i wrzucasz pliki te które Ciebie interesują. Jak klikniesz dalej to wziąłem bitrate 192kb/s max i dalej wypal. Wszystko śmiga. W razie jakby coś nie pykło kasujesz płytę i próbujesz w inny sposób. :)
Opublikowano
Dziś pobrałem program przekonwertowalem wszystkie pliki Mp3 na Mp3 czyli było ich około 82 utwory 623MB po konwersacji na mp3 zrobiło się 228MB nagrałem i gra jak powinno.