Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzięki Leeo za fotki ! :cool2: , rzadko się widzi G20 w luxury , felgi też pięknie pasują !
  • Odpowiedzi 725
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Krakus, myślałeś o podmiance świateł na lasery?

Podobno wystarczy kupić sztuki na Allegro, przełożyć, podpiąć pod te same kości i zakodować...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Krakus, myślałeś o podmiance świateł na lasery?

Jak znajdę sponsora :mrgreen:

@randall bardzo mi się podobają pełno chromowane grilly BMW , może zostanę szczęśliwym posiadaczem takiego :D , co do kòł to raczej z konieczności a nie z przyczyń estetycznych , tak żeby zwiększyć szansę na pewniejsze prowadzenie powyżej 150, a do 16 Ecocontact y letnich i tak nie mam zamiaru wracać po zimie..fuuj

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Chodziło mi o post kolegi gdzie sugeruje że lasery to plug&play :)

Co do Twoich planów to świetnie że coś modzisz, szczególnie koła :cool2:

Opublikowano
Trochę orientowałem się w temacie, tzn nie jestem elektronikiem ale korespondowałem z jednym specem od elektroniki i retrofitów i twierdził że taka podmianka to właśnie plug and play plus kodowanie. Jak mi się skończy gwarancja to sprawdzę na własnym aucie czy tak rzeczywiście jest i dam szansę temu elektronikowi. Ma bardzo dobrze opinie na Google od różnych osób którym robił retrofity.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ciekawe, a spec nie mówił w jaki sposób lampy zaczną skręcać, wycinać innych użytkowników ruchu i uruchamiać laser w określonych warunkach?
Opublikowano
Zacznijmy od tego, czy aut, które ma mieć dołożone lasery ma asystenta świateł, bo to jest opcja, która dodaje się sama z laserami. Po drugie opłacalność całej akcji zaczyna być wątpliwa - zestaw używanych laserów to ponad 5 tys. do tego montaz, przeróbki i kodowanie i zaraz się okaże, ze wyjdzie prawie tyle co dopłata w konfiguratorze.
Opublikowano

Ale co z dziura na kamere???

we wtorek powinno być, to zobaczymy co za rzeźbę

@Greivous taki piękny grill do wszystkiego pasuje :cool2: no może poza Luxury Line , bo tam za dużo błyszczących elementów jest

Doszedł? Ja dziś w końcu wrzuciłem m performance w g21, także jak byś potrzebował wskazówek to śmiało :) generalnie kroki, jak w filmach ma YouTube tylko trochę więcej siły trzeba użyć plus wykorzystać długi płaski śrubokręt.

Opublikowano

Ale co z dziura na kamere???

we wtorek powinno być, to zobaczymy co za rzeźbę

@Greivous taki piękny grill do wszystkiego pasuje :cool2: no może poza Luxury Line , bo tam za dużo błyszczących elementów jest

Doszedł? Ja dziś w końcu wrzuciłem m performance w g21, także jak byś potrzebował wskazówek to śmiało :) generalnie kroki, jak w filmach ma YouTube tylko trochę więcej siły trzeba użyć plus wykorzystać długi płaski śrubokręt.

Gratulacje! A jak boczne mocowanie odpiales? :)

Opublikowano

Długim płaskim śrubokrętem z pomocą 7 latka z latarką :D

Opublikowano

Długim płaskim śrubokrętem z pomocą 7 latka z latarką :D

Ajjj, a ja glupi z zona poszedlem i porazka. No krakus, to juz wiesz co robic ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
fajna sceneria :D

Dziękuję :) , szkoda że taka słaba rozdzielczość , może na YT wrzucę filmiki następnym razem

grill jeszcze nie doszedł bo za duża paczka na pczkomat , powinien być dziś kurierem , nawet nie będę próbował samemu montować bo straszna psuja jestem , a wolę mieć stary grill w jednym kawałku :wink: , mój ukochany sprzedawca dzwonił wczoraj do mnie z informacją , że salon udostępni mi 3er na kilka godzin żeby sprawdzić stabilność auta przy większych kołach , to od razu zapytałem ile to będzie kosztowała wymiana grilla w ASO , pewnie dziś da mi odpowiedź. jak będzie powyżej 200zł to pójdę do lakiernika .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

na razie tak to wygląda od wczoraj :mrgreen:

IMG-20201119-132135759-HDR.jpg

w sobotę montaż - ASO 230 zł brutto, a siedzenie w poczekalni serwisu na przeciwko pięknych właścicielek BMW w pięknych fryzurach ,i drogich ubraniach gratis -

nie pokazuje go bo nie chce się pochwalić dopóki nie będzie założone , jest brand new , i to mnie nie pokoi , jak niepokoją mnie brand new Rolexy sprzedawane przez śniadych panów w okolicy stacji Termini w Rzymie :wink:

Opublikowano

w sobotę montaż - ASO 230 zł brutto, a siedzenie w poczekalni serwisu na przeciwko pięknych właścicielek BMW w pięknych fryzurach ,i drogich ubraniach gratis -

nie pokazuje go bo nie chce się pochwalić dopóki nie będzie założone , jest brand new , i to mnie nie pokoi , jak niepokoją mnie brand new Rolexy sprzedawane przez śniadych panów w okolicy stacji Termini w Rzymie :wink:

Powaznie tyle zaplacisz za montaz? To juz trzeba bylo nowy w aso wziac to by za darmo zalozyli ;) nie przeplacaj, to naprawde latwy temat dla lakiernika ;) Jak na grillu z tylu masz napisane czech republic to oryginal :)

Opublikowano

Powaznie tyle zaplacisz za montaz? To juz trzeba bylo nowy w aso wziac to by za darmo zalozyli ;) nie przeplacaj, to naprawde latwy temat dla lakiernika ;) Jak na grillu z tylu masz napisane czech republic to oryginal :)

W ASO za darmo to można sobie na samochody, obsługę i właścicielki BMW w pięknych fryzurach popatrzeć.... mi za założenie kupionych u nich kół za 8500 zł powiedzieli 200 PLN.

Opublikowano

Tez nie przesadzaj.

W ASO też można ponegocjować i mieć montaż za darmo.

Nie ma znaczenia czy ci liczą za założenie, tylko ile sumarycznie zapłacisz.

Jak uda ci się wynegocjować to będziesz miał w cenie montaż. A że bedzies zmiał nadal na fakturze montaż za 200pln to nie ma znaczenia.

Muszą mieć kazdą czynność wyfakturowaną i tyle.