Skocz do zawartości

Screen mirroring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, od piatku jestem szczęśliwym posiadaczem g30 520d xdrive 2019. Chcialem sprawdzic czy da sie u mnie udostępnić obraz z tel na wyswietlaczu w aucie tel samsung s9, i jedynie moge udostepniac dźwięk z yt itp obrazu nie. Czy wynika to z braku opcji wifi hotspot czy coś takiego ? Czy jest możliwość wgrania/doposażenia i jaki koszt mniej wiecej ? I jak sie to ma do gwarancji. Dzieki z góry za pomoc.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
nie ma czegoś takiego w bmw
Opublikowano
  • Moderatorzy
Pewnie chodzi Ci o screen mirroring. Ogólnie powinno działać, ale podobno nie wszystkie aparaty są z BMW kompatybilne. Trzeba sprawdzić czy Twój widnieje na liście obsługiwanego sprzętu. Alternatywnie Apple Carplay.
Opublikowano
  • Autor
Tak chodzi mi o screen mirroring, tylko glos mi dziala, nie wyskakuje mi w moim tel (samsung s9) moje bmw zeby udostepnjc obraz
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Z moim S8 działa
Opublikowano
  • Autor
No robie tak, i nie wyskakuje mi bmw do wyboru, dziala mi tylko glos. Moze nie mam tej opcji w swoim bmw ?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Może łączysz się BT, skoro idzie sam głos....
Opublikowano

Zobacz tu, jest po kolei wyjaśnione:

U mnie działa nawet ze starymi telefonami. Jeśli telefon jest zupełnie nowy, to może trzeba zrobić upgrade softu (można samemu przez USB).

Opublikowano
  • Autor
Tak wiem, robie jak na filmiku ale u mnie nie ma w aucie w menu wogole screen mirroring
Opublikowano
  • Autor
Moze nie ma tej opcji u mnie w g30 ?
Opublikowano
A czy tam jest nawigacja 'Professional' (duża)?
Opublikowano
  • Autor

To ta Professional czy ta mniejsza bo juz zglupialem ?

Jak widac na foto, nie ma opcji screen mirroring

Chyba ze gdzie inidziej to

20200303-172402.jpg

20200229-145740.jpg

gettinimage

Opublikowano
To jest Professional, ale może trzeba zacząć od tego, co na filmiku, a potem już się pojawi, tam gdzie trzeba...? Nie pamiętam szczerze mówiąc, jak ja to włączyłem za pierwszym razem, ale teraz już jest na liście i w każdej chwili można skorzystać
Opublikowano
opcja screen mirroring tak jak i spotify nie pojawia się od razu w menu media. Wejdź w ustawienia i dodaj nowe urządzenie screen mirroring, w telefonie włącz screen mirroring lub jak w nowych samsungach smart view i tyle, mi się połaczyło w 5 sekund i działa.
Opublikowano
  • Autor
Robie jak na filmie i nic
Opublikowano
  • Autor

0:38 u mnie po lewej stronie pod bluetooth audio nie ma wogole screen mirroring żeby wejsc i dodac urzadzenie, moja bmw tego nie ma chyba, dziwna sprawa g30 z czerwca 2019

Opublikowano
  • Autor
Czyli jak wifi nie mam to po zawodach ? Nie idzie tego wkodowac czy cos ?
  • 3 lata później...
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Odgrzeję kotleta. Rozwiązałeś problem kolego? Ty masz chyba jednak business navi - entrynav2. Wielkość wyświetlacza nie zawsze świadczy, że jest professional.