Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chce u siebie dołożyć skórzane fotele przód i tył, boczki itp.

przeglądam rożne oferty i sam nie wiem co brać :) widziałem takie: (od najdroższych to najtańszych)

Individual

Luxury

Mpakiet

i chyba sport

Czy jakość jest własnie w takiej kolejności ? wiem ze jest różnica w kształcicie ale nie ma opcji by przetestować wszystkie :(

może coś doradzicie ? ? :)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Są tylko dwa rodzaje foteli, zwykle i sportowe. Różnią się obiciem i ewentualnie pompowaniem lędźwi oraz grzaniem :wink:
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Nie, musisz mieć vin auta dawcy żeby wiedzieć jaka jest dokładnie tapicerka. Nie jest to przypisane do wersji wyposażenia tak żeby z automatu było wiadomo, wszystko było w rękach pierwszego klienta.
Opublikowano (edytowane)

Ja mam u siebie fotele sportowe z elektryką, grzaniem plus skóra individual amaro brown. Jest ok, w moim przekonaniu dobry wybór. Skóra z palety individual jest z merynosa, przyjemniejsza w dotyku i wizualnie ładniejsza niż Dakota, ale to kwestia gustu i tego ile chcesz wydać....

Według mnie fotele sport to nie tylko różnica w obiciu i pompowaniu lędźwi, w sporcie są inaczej wyprofilowane, mają większy zakres regulacji, są wygodniejsze w dalsze trasy i wizualnie są ładniejsze :twisted:

Edytowane przez Sledziu330i
Opublikowano

Tak jak wczeniej wspominali koledzy:

Ksztalt: zwykle albo sport

Obicie:

1) material

2) skoropodobny material (tylko w zwyklych fotelach ?)

3) skora+material - mam takie fotele i sobie bardzo chwale

4) zwykla skora Dakota - moim zdaniem calkiem ok - wszystko zalezy od tego co bierzemy za punkt odniesienia

5) skora Indyvidual - nie mialem okazji dotknac ale wyglada bardzo ladnie

Dodatkowe wyposazenie: grzanie, podparcie ledzwiowe, elektryka z pamiecia

Ja mam Sporty z polskora i grzaniem. Niestety bez podpracia ledzwiowego

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Są jeszcze pompowane boczki.

Opublikowano

Są jeszcze pompowane boczki.

To w sporcie LCI był standard.