Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam szukam. Od kilku dni kogoś poleconego do zmiany rozrządu. Auto ma przejechane 225tys i napewno rozrzad nie był ruszany i słychać go już. możecie kogoś polecić z okolic Chełma (lubelskie) mogę dojechać +200km
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Siemka.

Dojedź 250km do Warszawy do Łukasza z https://bmwrozrzady.pl/

Niedawno wymieniałem u niego rozrząd w X3 żony. Jestem bardzo zadowolony, oryginalne części, rok gwarancji, faktura itp. Zapłaciłem 4300zł przez to, że to x-drive, za zwykły napęd zapłacisz 3900. Chłopak prawie tylko tym się zajmuje, zna się.

S17 zrobiona prawie do samej Warszawy, więc dojazd masz dobry, uważaj tylko w Rykach na nieoznakowane, czarne BMW GT3 :wink:

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie musisz mieć kanału ani podnośnika-jesli tylko masz gdzie to zrobić , to wystarczy auto postawic na czymś...

Postaw auto na paletach i działaj,bo umiesz...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wiem źe umiesz z Twoich postów...

Męczarnia?-co jest takiego męczącego przy takim rozrzadzie?

Trzeba mieć czas?- jeden dzień Ci wystarczy...

Komus musisz zaplacic 2-2,5 tyś za robocizne - ile musisz na to pracować?Chyba nie masz lepszej dniówki :D