Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak wyglada obecna sytuacja, na model X3 20d dostalem 20% rabatu. Czy mozna ugrac gdzies wiecej?

20% na auto ze stoku ? czy do produkcji ?

Do produkcji, ze stoku maks jaki dostałem to 15%.

Opublikowano
jak wyglada obecna sytuacja, na model X3 20d dostalem 20% rabatu. Czy mozna ugrac gdzies wiecej?

20% na auto ze stoku ? czy do produkcji ?

Do produkcji, ze stoku maks jaki dostałem to 15%.

wysłałem Ci pytanko na PW, możesz mi dać odp. ?

Pozdrawiam

KrzychoM

Opublikowano

Jak rabaty teraz oferują handlowcy.

Ja dostałem na auto z produkcji 17,5%

Jak myślcie jak teraz będzie wybladła sprzedaż. Czy o rabatach do 25% w okresie szczytu pandemii można tylko pomarzyć.

W sumie to potrzebuje auto na koniec 2020 lub początek 2021 ale potrzebuje hak dlatego auto musi być do produkcji.

To może lepiej poczekać do jesieni 2020.

Nigdy nie miałem BMW i nie wiem jaką politykę rabatową stosuje BMW.

Opublikowano
Mam pytanie co do pakietu repair. Leasing 5 lat, planowałem pakiet na 4 lata lecz się jeszcze zastanawiam. Czy polecacie stanowczo na 5 lat? Jest spory przeskok z 4 na 5, ponad 3 tys.
Opublikowano
Witam wszystkich .Jestem na etapie do zamówienia nowego X3 G01 . Wiem ze to nie zbyt dobra data na zamówienie nowego ale sytuacja mnie co nie co zmusza i chciałem podpytać czy ktoś obecnie jest na podobnym etapie zamówieniu w lipcu do produkcji nowego X3. i jaki rabat jet teraz osiągalny.
Opublikowano
Jak rabaty teraz oferują handlowcy.

Ja dostałem na auto z produkcji 17,5%

Jak myślcie jak teraz będzie wybladła sprzedaż. Czy o rabatach do 25% w okresie szczytu pandemii można tylko pomarzyć.

W sumie to potrzebuje auto na koniec 2020 lub początek 2021 ale potrzebuje hak dlatego auto musi być do produkcji.

To może lepiej poczekać do jesieni 2020.

Nigdy nie miałem BMW i nie wiem jaką politykę rabatową stosuje BMW.

Dostałeś jakieś info co do daty produkcji jak zamówiłeś w lipcu bo sam jestem na etapie zamówienia?

Opublikowano

@Mario74

Ja ostatecznie nie zamówiłem poczekam aż się wyjaśni z Android Auto

Jaki rabat udało Ci się wytargować na auto do produkcji

Opublikowano

W sumie jestem na etapie kupna i zamówienia i negocjuje z dwoma sprzedawcami,ale Ci powiem ze mam odczucie jak by im wcale nie zależało na sprzedaży bo totalna olewka z ich strony ,w kazdym razie to juz mój 3ci nowy pod zamówienie samochód i Ci sprzedawcy to ich wcale nie rozumiem dlaczego tak lekceważą i mataczą.

Dam Ci znać jaki będzie finał.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
@Mario74

Ja ostatecznie nie zamówiłem poczekam aż się wyjaśni z Android Auto

Jaki rabat udało Ci się wytargować na auto do produkcji

Witam .Darekas

Sory Ze po takim czasie odp ale jestem juz miesiąc po zamówieniu do produkcji i odbiór mam mieć do końca stycznia 2021. co do android auto to diler nie wie kiedy tak naprawde może być w G01 ale jest szansa że juz w produkcji listopadowej będzie ,a jesli nie to i tak po aktualizacji bedziesz go miał jak się pojawi więc myślę ze samo oczekiwanie na androida jest zbyteczne.18 % udało mi sie uzyskać.

Opublikowano
@Mario74

Sory Ze po takim czasie odp ale jestem juz miesiąc po zamówieniu do produkcji i odbiór mam mieć do końca stycznia 2021. co do android auto to diler nie wie kiedy tak naprawde może być w G01 ale jest szansa że juz w produkcji listopadowej będzie ,a jesli nie to i tak po aktualizacji bedziesz go miał jak się pojawi więc myślę ze samo oczekiwanie na androida jest zbyteczne.18 % udało mi sie uzyskać.

OK dzięki za info

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Planuję zakup X3 z dostawą w czerwcu przyszłego roku... Biorąc pod uwagę terminy (chcę własną konfigurację do produkcji) i możliwie najlepszy czas do negocjacji - myślicie, że rozpoczynać rozeznanie już teraz czy wstrzymać się z tym do grudnia? Zastanawiam się czy na koniec roku będą większe możliwości ponegocjowania ceny oraz warunków leasingu.

pozdrawiam, T.

Opublikowano
Planuję zakup X3 z dostawą w czerwcu przyszłego roku... Biorąc pod uwagę terminy (chcę własną konfigurację do produkcji) i możliwie najlepszy czas do negocjacji - myślicie, że rozpoczynać rozeznanie już teraz czy wstrzymać się z tym do grudnia? Zastanawiam się czy na koniec roku będą większe możliwości ponegocjowania ceny oraz warunków leasingu.

pozdrawiam, T.

Witam

Ja wynegocjowałem rabat 24,5 % do własnej konfiguracji zamówienie dokładnie wczoraj , produkcja 2021 styczeń - odbiór luty - marzec, rozsyłałem po wielu salonach, rabat zaczął się od 17 % skończył na 24,5%, fakt silnik 18d sdrive wersja xline z pakietami i dodatkami . Wersja 18d ogólnie jest rabatowana wysoko, mi osobiście ten silnik wystarczy. Leasing na 3 lata 104,32 %, na 4 lata 106,87% .

Pozdrawaim

Opublikowano
można wiedzieć u którego Dealera?

Przymierzam się do zakupu X5 25d - a tu rabaty rzędu 13%

Rabat wynegocjowany Bawaria Motors Warszawa, to samo po negocjacjach udało się osiągnąć w Toruniu Dynamic Motors

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakby ktoś chciał namiary na dobry rabat zapraszam na priv...
male-bmw-2.png
Opublikowano

Witam,

Przymierzam sie do zakupu X3 i waham sie pomiedzy 30i a M40d (tzn. wolalbym M40d ale roznica cen juz nawet po rabatach to okolo 50tys i niezbyt miesci sie juz w zalozonym budzecie). Chcialbym zamowic z konfiguratora na produkcje 2021 i kupic na osobe prywatna. Mam rabat 21%, pytanie czy mozna cos wiecej dostac i ewentualnie gdzie? :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

21% to bardzo dobry rabat.

Ja dostałem 23% na X4 M40d do produkcji, ale temat był załatwiany przez pośrednika firmy Alphabet ( wynajem długoterminowy). Po wielkich, długich "wojnach" i w sumie przez przypadek się udało.

Przypuszczam, że ten pośrednik mnie nie lubi, w Alphabecie mnie nie lubią i pewnie u dealera, gdzie ostatecznie było auto zamawiane również mnie nie lubią. :lol:

Brutalnie wykorzystałem błędy operacyjne wszystkich 3 instytucji :8)

Pozdrawiam

KrzychoM

Opublikowano
Witam,

Przymierzam sie do zakupu X3 i waham sie pomiedzy 30i a M40d (tzn. wolalbym M40d ale roznica cen juz nawet po rabatach to okolo 50tys i niezbyt miesci sie juz w zalozonym budzecie). Chcialbym zamowic z konfiguratora na produkcje 2021 i kupic na osobe prywatna. Mam rabat 21%, pytanie czy mozna cos wiecej dostac i ewentualnie gdzie? :)

Pozdrawiam!

A gdzie u którego sprzedawcy dostałeś taki rabat?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Rozglądam się potencjalnie jeśli chodzi o zakup nowej X3

Auto do produkcji - skonfigurowane indywidualnie (katalogowo cena około 270k)

M Pakiet silnik 2.0d

Czy ktoś wie gdzie potencjalnie mógłbym uzyskać jakiś fajny rabat? Czy sprzedawcy są chętni rabatowac obecnie X3?

Mam obecnie 16.2% rabatu i szczerze nie bardzo to mnie satysfakcjonuje.

Czy ma ktoś wiedzę ze gdzieś mógłbym uzyskać koło 20% rabatu na auto do produkcji w obecnym czasie?

Pozdrawiam

Opublikowano

Jakieś dwa tygodnie temu czekałem w ASO na odbiór auta po przeglądzie i zamieniłem kilka zdań z handlowcem, ponieważ zastanawiam się nad zmianą X1 partnerki na X3. Uzyskałem informację, że licząc rabaty na grupę zawodową, któreś tam już ich auto w leasingu i piękne oczy damy radę zrobić 20% X3 20d do produkcji. Rabatowanie na mocniejsze silniki dużo słabsze.

Licząc 20% od katalogowych 300k (bo mniej więcej taka konfiguracja mnie interesuje), daje to okolice 240k. Moim skromnym zdaniem gra zaczyna być warta świeczki. Mnie osobiście wstrzymuje jedynie X1. 2 lata leasingu mijają dopiero we wrześniu i wtedy pewnie będę coś działał. Chyba, że ktoś "zaopiekuje się" X1, a ja zrobię użytek z GAPu ;)

Aha co do salonu, o którym pisałem, to (bez krtyptoreklamy) Zdunek w Olsztynie.

Opublikowano

Rabat na 20d demówkę w wysokości 24,5% jest OK??

Rejestracja wrzesień br, 3 tys przebiegu, dość dobrze wyposażona - Cennikowo ok 265 -> 200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Rabat na 20d demówkę w wysokości 24,5% jest OK??

Rejestracja wrzesień br, 3 tys przebiegu, dość dobrze wyposażona - Cennikowo ok 265 -> 200.

Uważam że ok wymień tylko olej od razu bo nikt go nie oszczędzał

male-bmw-2.png
Opublikowano
Wczoraj klepnąłem bmw x3 2.0 M pakiet spoko wyposażona konf na 288 tyś dali rabat 21% nie wiem czy można było coś podciągnąć jeszcze ale w sumie samochód będzie do 2 tyg w PL.