Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jest obecnie akcja Black Week w BMW. Jak komuś nie zależy na własnym konfigu, tylko na max rabacie, to proszę o prywatną wiadomość - podeślę namiary na dobrego handlowca - rabaty nawet do 24% ale czasu bardzo mało...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jest obecnie akcja Black Week w BMW. Jak komuś nie zależy na własnym konfigu, tylko na max rabacie, to proszę o prywatną wiadomość - podeślę namiary na dobrego handlowca - rabaty nawet do 24% ale czasu bardzo mało...

Jak będzie chętny dać 24% na auto do produkcji to poproszę o namiar, 22 mam aktualnie, więc 24 chętnie przyjmę ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W Poznaniu ( w zasadzie pod Poznaniem - Swadzim) mam kontakt do dobrego salonu i jeszcze lepszego handlowca, a może raczej handlowczyni :lol:

Jakby komuś było po drodze to szczerze polecam, najlepszy salon w Poznaniu

Natalia Skopińska 506 688 589, mail: natalia.skopinska(małpa)bmw-imp.pl

w adresie mailowym zamienić (małpa) na @ - żeby boty spamowe nie chwyciły adresu

Powołać się na mnie (Krzysztof Gruszecki) i na to forum, łatwiej będzie zacząć rozmowę :wink:

Pozdrawiam

KrzychoM

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć wszystkim,

Ponieważ zabieram się za zakup X3 G01 mam prośbę o informację czy jest szansa zawalczyć z dealerem o rabat większy niż 15%.

Zakup planuje w przeciągu 2 tygodni. Zakup za gotówkę. Samochód do produkcji. Będzie to 20d lub 30i. Wszystko zależy od wyników jazdy próbnej,

Czy mogę prosić kolegów o poradę czy, jak i gdzie mogę powalczyć o większy rabat.

Opublikowano
czy jest szansa zawalczyć z dealerem o rabat większy niż 15%....Samochód do produkcji.... jak i gdzie mogę powalczyć o większy rabat.

Jakie miasto kolego ?

Pozdrawiam

KrzychoM

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczow, jestem tutaj nowy lecz wlasnie przymierzam sie do kupna bawarki i chetnie dolacze do dyskusji na temat rabatow :-)

Szukam auta raczej ze stoku zeby nie czekac miesiacami, idealnie byloby trafic jeszcze na 2,5 d silniczek ale po kilku wieczorach spedzonych na przegladaniu otom....cos tam widze ze ciezko bedzie znalesc w miare fajnie wyposazony egzemplarz a golasa nie chce . Budzet zakladam na poziomie 220k po uwzglednieniu wspomnianych rabatow.

Koledzy wspominali we wczesniejszych postach o mozliwych do wynegocjowania rabatach na poziomie 18% a nawet I 20% na auta do produkcji, a jak Waszym zdaniem wyglada to w momencie kupna czegos z placu?

Ile realnie jestem w stanie urwac od ceny katalogowej, ktora jak slusznie ktos zauwazyl jest raczej sugerowana....

wszelkie info mile widziane :lol:

Opublikowano
czy jest szansa zawalczyć z dealerem o rabat większy niż 15%....Samochód do produkcji.... jak i gdzie mogę powalczyć o większy rabat.

Jakie miasto kolego ?

Małopolska , Kraków.

Ale w sumie to nie ma żadnego znaczenia w jakim mieście. I tak wszystko da się załatwić na odległość.

Opublikowano

W Twoich rejonach Sikora w Mikołowie może dać dobrą cenę, Dobrzańskiego i M-Cars pewnie już sprawdzałeś.

W dalszych rejonach Bawaria Motors ( Katowice).

Jeśli chcesz sprawdzić w Poznaniu to kontakt do dobrego handlowca ( raczej handlowczyni :wink: ) do Pani Natalii z BMW Inchcape podawałem pare postów wyżej.

Pozdrawiam

KrzychoM

Opublikowano

Dziękuję. Wysłałem zapytania. Teraz czekam niecierpliwie.

Coś na początku roku dealerzy nie za bardzo są chętni do negocjacji. A pod koniec roku to męczyli strasznie czy coś nie działamy.

Mi niestety wyszło tak że zakup jest w pierwszym kwartale.

Opublikowano
Dziękuję. Wysłałem zapytania. Teraz czekam niecierpliwie.

Coś na początku roku dealerzy nie za bardzo są chętni do negocjacji. A pod koniec roku to męczyli strasznie czy coś nie działamy.

Mi niestety wyszło tak że zakup jest w pierwszym kwartale.

Handlowcy/dealerzy pewnie są rozliczani kwartalnie - to pewnie troszkę lepiej by było pod koniec kwartału im głowę suszyć :roll:

Pozdrawiam

KrzychoM

Opublikowano

Kilka uwag.

Najlepiej pojsc negocjowac pod koniec miesiaca lub kwartalu w srodku tygodnia i jak sie uda w deszczowy dzien Xd

Wtedy kiedy nie maja duzo roboty i nie spodziewaja sie ze to bedzie spektakularny dzien sprzedazowy. Maja czas dla ciebie itd

Dobrze mimo wszystko miec jakas alternatywe z Audi Mercedesa, volvo na xc 60, realna oferte, ktora stamtad otrzymales (np audi daje 20 procent na Q5)

Pamietajcie tez że produkcja aut mocno zwolnila w 2019 i w 2020 nie spodziewam sie przyspieszenia. Pracuje w branzy, w ktorej odczuwamy kazdy gorszy sygnal z samochodowki.

Bmw zadeklarowalo ze w 2020 nie zamierza zaplacic kary ze emisje, wiec jezeli handlowiec podniesie ten argument to tez jest on kula w plot.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jeżeli szukacie rabatu na G01 to mam 24.5% na produkcję i 26.5% na stok 2019. Stok promo do końca marca ale może BMW przedłuży ze względu na obecną sytuacje.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Jest akcja rabatowa w BMW na X3 - rabat 25% na auta stokowe. Jak ktoś zainteresowany to zapraszam na priv. Jest jeszcze spory wybór modeli.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powiedzcie zatem, czy warto oglądać się za nowym x3 (2019/2020) czy wziąć z oferty używanych z programu. Przy tych rabatach o których piszecie, ktoś zgłębiał problem, co warto? Nowy i gdzie jakiś sensowny i jaki rabat czy używany?

Oglądam oferty Emil Frey czy Premium Selection i sam nie wiem, co bardziej opłacalne. Bo konfiguracje mają standardowe i schematycznie nie raz te na placu i używane. Więc czemu poświęcić czas na teraz. Dzięki za pomoc.

Opublikowano
Hej, rozumiem, że rabat 24% na gotowe auto z 2019 roku to słaba oferta?

Słaba, na M40d i M40i widziałem oferty z ulicy na - 26-27%.

Opublikowano

Ja jestem zainteresowany, napisałem wiadomość, ale nie pojawia mi się w wysłanych, tylko w "do wysłania". Jestem nowy na forum i pewnie robię coś nie tak :)

Jeśli to możliwe bardzo proszę o wiadomość na priv. Mam już upatrzony egzemplarz i potrzebuję jedynie fachowego wsparcia w negocjacji ceny :)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
W wysłanych pojawi się wtedy gdy adresat ją odczyta, tak to działa tu ;)
Opublikowano
Czy handlowcy BMW są teraz "hojniejsi" w rabatach aut do produkcji czy nic się nie zmieniło w porównaniu z okresem przed pandemią ?

Powiedziałbym, że 2 miesiące temu byli bardzo hojni. :cool2: Teraz nie ma co liczyć na podobne rabaty.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
jak wyglada obecna sytuacja, na model X3 20d dostalem 20% rabatu. Czy mozna ugrac gdzies wiecej?

20% na auto ze stoku ? czy do produkcji ?

Pozdrawiam

KrzychoM