Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie o podświetlanie zegarów.

Niestety nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi, pomimo użycia wujka googla. Chodzi o możliwość ustawienia jasnego (nie czerwonego) podświetlenia zegarów w nocy. W chwili obecnej samochód zmienia kolor/kolory podświetlenia.

Czy jest taka opcja?

Opublikowano
W ktorym miejscu? Pytajacemu chodzilo o zmiane koloru bialy/pomaranczowy a nie jasnosci wyswietlacza.

no i mu odpowiedzialem ze jest

nie mialem na mysli jasnosci

nie wiem o co ci chodzi

Opublikowano
Myslalem ze moze chodzi ci o zmiane jasnosci bo jakos nie kojarze zeby mozna bylo zmienic ten kolor. Jesli tak to prosze podziel sie ta wiedza skoro jest dostepna taka opcja o jaka pytal zalozyciel tematu. Kojarze ze juz kiedys byl watek na ten temat i nikt nie znalazl opcji zmiany koloru wysietlacza.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Można zakodować ale jednocześnie niestety nawigacja będzie działała czas w trybie dnia tj. dziennych kolorach
Opublikowano
Jak Ch esz zmienić zegary to i nawigacje i wyświetlacz hud trzeba chyba przestawić na dzień.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak Ch esz zmienić zegary to i nawigacje i wyświetlacz hud trzeba chyba przestawić na dzień.

Głupotki