Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chce zalozyc do swojej e39 alarm i blokade skrzyni,jesli macie kogos kto robi takie rzeczy dobrze to prosze o info.

aha nie interesuja mnie teksty w stylu "zostawi nam pan auto na dwa dni a my zrobimy: :nienie:

z gory dziekuje za pomoc

pozdro

Opublikowano
dolaczam sie do tematu. tez mam e39 i tez jestem z 3miasta i tez potrzebuje alarmu :) najlepiej taki ktory da sie podlaczyc do oryginalnego guzika w kluczyku (ile kosztuje taki alarm?? ) czy ktos w 3miescie to robi. dzieki za pomoc pzdr
Opublikowano
Nie pamietam teraz nazwy ale montuja alarmy na ulicy Kubusia Puchatka w Gdańsku...sprzedaja tam takze sprzet car audio. Pewnie po samej ulicy to Wam duzo nie da ale nie moge teraz nazwy sobie przypomniec. Tak wiec sorka :x :( bo zapewne mocno Wam nie pomoglem :/

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano

trzeba poszukac,nazwa ulicy mi cos mowi ale sam nie wiem co :8) nie zabaardzo kojarze(z Gdyni jestem :D )

jakby cos sie komus przypomniale/ewentualnie znal jakis namiar to ....

pozdro

Opublikowano
Heh, oka spoks jak mi sie przypomni lub znajde ta nieszczesna nazwe to sie odezwe...:D

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano
trzeba poszukac,nazwa ulicy mi cos mowi ale sam nie wiem co :8) nie zabaardzo kojarze(z Gdyni jestem :D )

jakby cos sie komus przypomniale/ewentualnie znal jakis namiar to ....

pozdro

W Gdyni zdecydowanie Ara - Nowodworcowa bodaj 21 - na wjezdzie na Karwiny I w lewo i po lewej za 50 m. Mozesz sie na mnie powolac ;) Raczej nie jako wlasciciela BMW, ostatnio montowalem tam alarm do Volvo 850. Pozdrow koniecznie pana Waldka (szef) od Witka.

tel. 6294295

Opublikowano

Witam

dziekuje wszystkim za odpowiedzi i pomoc

Odnosnie blokady skrzyni to dostalem taki namiar:

gdanska ul.Grunwaldzka 417,tel 585548304

a sprawa alarmu jest nadal otwarta,no i jeszcze jedno pytanko jakiego producenta alarmow polecacie?w 3 mialem Proxime i bolo oki

pozdrawiam

Opublikowano

Witam!

A ja polecam Pawła z ProCar'u z ul. Kościuszki 2A w Gdańsku. Oczywiście mowa o robocie po godzinach bo w warsztacie na kościuszki to potrafią pożądnie wykasować.

602-782-643

Pozdro!

Opublikowano

w sobote montuje alarm,a w poniedzialek blokade,napisze co i jak(ewent jakies foty wkleje)

powiem tylko tyle ze namiary na blokade i alarm mam z innego zrodla

pozdrawiam i dzieki wszystkim za pomoc

ps.jackharrer zamontowales cos?

Opublikowano
do mnie w czwartek przyjezdza gosc do domu i bedzie zakladal alarmik....

zobaczymy co wymodzi :)

no i wczoraj alarm zostal zalozony.... z oczywistych wzgledow nie napisze jaki i co dokladnie w kazdym razie jak gosc przyjechal do mnie o 9 rano to wyjechalem po 17tej....

Opublikowano

dobra Panowie, ale nikt nie pisze nic o cenach

ja juz tez mam, 580zl , pilocik z 3 opcjami(otw,zam,"kufer") 2,5h montazu

pozdro,jakby kros byl zainteresowany to na PW