Skocz do zawartości

BMW Roadmap Europe Business 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

BMW Navigation Update DVD Road Map Europe BUSINESS 2019 DVD1 DVD2

http://chomikuj.pl/Jack1979/BMW/BMW+Europe+BUSINESS+2019

https://mega.nz/#F!LNIxFAYa!jVcgn_NPDrKINqxwT-J7HA

Rozpakowywać programem 7ZIP.

Mapa do aut:

1 Series (E81 / E82 / E87 / E88 / E8x) - DVD Business (SA606) - SOP → 09/2009

3 Series (E90 / E91 / E92 / E93 / E9x) - DVD Business (SA606) - SOP → 09/2009

5 Series (E60 / E61) - DVD Business (SA606) - SOP → 05/2010

6 Series (E63 / E64) - DVD Business (SA606) - SOP → 05/2010

X5 (E70) - DVD Business (SA606)

X6 (E71) - DVD Business (SA606)

DVD 1 West Europe zawiera:

Full coverage:

Andorra, Belgium, Denmark, Germany, Finland, France, Gibraltar, Great Britain, Ireland, Italy, Lichtenstein, Luxembourg, Monaco,

Netherlands, Norway, Austria, Portugal, San Marino, Sweden, Switzerland, Spain and Vatican City.

Partial cover:

Greece, Slovakia and the Czech Republic.

DVD 2 East Europe zawiera

Full coverage:

Denmark, Germany, Finland, Italy, Lichtenstein, Norway, Austria, San Marino, Sweden, Switzerland and Vatican City.

Partial cover:

Greece, Croatia, Poland, Slovakia, Slovenia, Czech Republic and Hungary.

Note

This map DVD only works correctly with system software from March 2005.

If the icons "Speaker", "Traffic announcements" (country-specific) and "Start / End route guidance"

are present in the guidance view, no update of the system software is required.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Remote Start w autach EU oraz USA benzynowych z BDC3.

Opublikowano
Na mega nie wrzuciłeś wszystkich plików DVD1, które są na chomiku.
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Wiem:) dzisiaj skoncze wieczorem. Wrzuca się to na tego mega strasznie wolno przy darmowym koncie.

Wrzucone wszystko.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dzięki za linki!

Ktoś testował jeżdżąc po najnowszych drogach, jest różnica w porównaniu do poprzednich wersji?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ok. Wszystko działa. Widzę też zmiany w mojej okolicy których wcześniej w mapie z 2018 nie było. Były początkowo małe problemy ale winna okazała się płyta nieznanej marki. Ja jednak problemu szukałem gdzie indziej bo wcześniej nie używałem żadnych "firmówek" i działało. Jak widać ma to jednak znaczenie. Także polecam, pobierać i smigać z nową mapą.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam czy ta aktualizacja bedzie działać do e91 navi prof z 2011 roku ?
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Nie. Zobacz w informacji co masz za mape i taka instaluj. Pewnie bedzie to PREMIUM

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

pobrałem i nagrałem na płytę verbatim, wszystko ok

do nagrywania polecam program alcochol 120%, przy pierwszej próbie nagrania programem UltraISO wyskoczył błąd i zmarnowałem płytę :duh:

mam wrażenie że ustalanie trasy i wyszukiwanie miejscowości działa szybciej niż na oryginalnych płytach z 2014 które posiadam :cool2:

Opublikowano

jeśli system professional w 2011r to nawigacja PREMIUM, obecnie dostępna mapa 2020 na dzień dzisiejszy

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

jeśli system professional w 2011r to nawigacja PREMIUM, obecnie dostępna mapa 2020 na dzień dzisiejszy

Witam,

a może jakieś linki by się znalazły do wersji 2020?

Opublikowano
Przecież masz tu w dziale...

Sorry, ale chyba ślepy jestem, bo szukam tam i z powrotem i nie widzę linku do pobrania obrazu DVD z wersją Business 2020 lub wyższą. :cry2: :cry2: :cry2:

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Jeśli szukasz Bussinesa to nowszej niż 2019 nie ma.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
DVD1 ma 5,9GB. Na dwuwarstwową DVD wypalamy?
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Niestety tak. Polska jest na DVD2 i mieści się na zwykłej. DVD1 na dwuwarstwową

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Wystarczy ścignąć drugą płytę tylko czy trzeba dwie?
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Tylko ta ktora cie intetesuje. Mapa czytana jest z płyty. Nie ma zadnego dysku na ktore sa wgrywane mapy.

Opublikowano
Czyli rozpakowuje tego zipa np rarem i nagrywam obraz na plyte?
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Tak. Nagrywasz najwolniej jak sie da np. progeamem imgBURN. Jak navi nie będzie czytac to zmieniasz producenta plyty lub DVD-R na DVD+R. Czytniki jedank sa jyz wiekowe. Mi najlepiej dzialaja SONY.

• 1 rok później...
Opublikowano

@Jack79 Podpowiesz co i jak z wypalaniem tych map na DVD ? 

Pobrałem 4 pliki, jeden wypakowałem powstał mi folder z plikiem ISO i disc image file. Teraz nadchodzi moment w którym jestem zielony, mam program IMGBURN co i jak po kolei musze zrobić aby poprawnie wypalić ten ISO na DVD ? 

Zrzut ekranu 2023-08-30 142303.png

Zrzut ekranu 2023-08-30 142348.png

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam czy bylby ktos w stanie mi powiedziec jak nagrywam DVD2? sa tam 4 rary i nie wiem co z nimi zrobic

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

rozpakować. To jest archiwum wieloczesciowe, więc umieszczasz w jednym katalogu wszystkie pliki, klikasz rozpakuj na pierwszym. po rozpakowaniu otrzymasz obraz płyty. obraz nagrywasz np isoburn lub czyms podobnym

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Troszkę już czasu mineło a ja nadal nie mam nawigacji, tego 26marca nagralem płytkę i nie działała, zamówilem kolejna rekomendowana płytkę żeby na nią nagrać i dalej nic, później kupiłem od gościa płytke już z nagraną mapą, dalej nic. Pisało mi że nie może odycztać płytki, napisałem do gościa i powiedział ze komuś też wysłał taką samą płytke i też nie działało, dałem se spokój do czasu gdzie kupiłem tydzień temu płytke na allegro od zaufanego sprzedawcy, napewno płytka działała ale nie u mnie w samochodzie. Pisało to samo że Nie może odczytać płyty. Muzyka z płyty działa więc to jest dziwne. Czy byłby ktoś w stanie powiedzieć jakie mogą byc tego skutki?

Opublikowano

Jedyne co mi przychodzi na myśl, to czy aby na pewno masz navi Business? 

Ja nagrałem płytę 2 tygodnie temu, mapy z linków powyżej i navi działa bez problemu. Nagrywałem na płytę Philips DVD-R, bo tylko takie akurat mieli na stanie w media expert. 

Opublikowano

tak napewno mam business, nie wiem w czym lezy problem ze map mi nie chce odczytywac a muzyke juz tak, mysle ze moze byc to laser juz stary