Skocz do zawartości

Bmw F10 528i 2016r. WBA5A71080G297940

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Moderatorzy
Problem był z napędem pompy olejowej, wyeliminowano go w 2015 roku. We wcześniejszych rocznikach również można temu zapobiec wymieniając go samodzielnie wraz z rozrządem.
Opublikowano
Jakieś 3 miesiące temu miałem tam (ASO Mikołów) zarezerwowane auto 535i f10 2014 z pełnym wyposażeniem. Byłem zwodzony przez ponad 3 tygodnie. Co telefon, to bardzo proszę o kontakt za tydzień itp. Na początku od razu po moim telefonie ogłoszenie zostało zdjęte ze strony bmw, bo rzekomo ktoś wstawił ofertę do internetu omyłkowo ze złą ceną a auto nie było jeszcze w pełni sprawdzone. Był tam jakiś problem z xdrive, dodatkowo miało 2 elementy malowane. Warto zaznaczyć, że auto było zarezerwowane bez zaliczki, jednakże byłem zapewniony, że auta nikt inny nie kupi. Generalnie, w końcu miałem już jechać oglądać i jak zadzwoniłem, żeby się ostatecznie umówić to miły Pan powiedział, że auto sprzedane :). Prawdopodobnie ktoś inny miał to auto przyklepane a mnie traktowali jak plan B. Istny cyrk, zraziło mnie to niesamowicie.. Miałem niestety do przejechania całą Polskę, także jak masz niedaleko to radzę się śpieszyć:)
Opublikowano
  • Autor
Podobna sytuacja tutaj miała miejsce. Było a nagle już nie ma. Mało tego, ogłoszenie wystawili znowu, dzwonię, mówię, że ogłoszone znowu się pojawiło to gość mnie odsyła pod inny nr, a ktoś gada ze auto sprzedane, i że musi zdjąć ogłoszenie. Dałem se z nimi spokój. Znalazłem coś innego. Z tym, że w dieslu. Myślę, że tym razem taka sytuacja nie będzie miała miejsca. Zobaczymy.
Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż