Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pikęnie prezentuje się w tej czerni.
Benzyna zamiast krwi...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Fajny bandyta :cool2:

...zawsze słyszałem, że eMki to inny świat i zupełnie inne auta. Szczerze mówiąc trochę mnie to irytowało, bo od zawsze jeździłem relatywnie mocnymi modelami, a przez właścicieli eMek traktowany byłem trochę jak nieświadome dziecko :evil: Z perspektywy czasu jednak muszę przyznać im rację :D

Tak to właśnie jest, kto nie spróbuje ten nie zrozumie ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Fajny bandyta :cool2:

...zawsze słyszałem, że eMki to inny świat i zupełnie inne auta. Szczerze mówiąc trochę mnie to irytowało, bo od zawsze jeździłem relatywnie mocnymi modelami, a przez właścicieli eMek traktowany byłem trochę jak nieświadome dziecko :evil: Z perspektywy czasu jednak muszę przyznać im rację :D

Tak to właśnie jest, kto nie spróbuje ten nie zrozumie ;)

Hahah dokładnie :D

Ja z racji posiadania 335i czytałem fora związane z N54, gdzie jakże często porównywano modzone 335i do M3. Ludzie sieją taka propagandę, że głowa boli :duh: Tak potrafi podłubane być szybkie, ale jakże inne to auta! Osobiście wierzyłem w te bujdy, bo porównania nie miałem, ale teraz odczuwam różnicę na własnej skórze :8) Prowadzenie, dźwięk, skrzynia DCT oraz wygląd czyni M3 V8 mega wyjątkowym.

Gratuluję M3! :8)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Dzięki Panowie za komentarze :)

Od ostatniego postu, doszły:

- nowe opony na tylną oś /po 2 miesiącach bezskutecznych poszukiwań opon Michelin Pilot Sport 4S 265/19 na tył, zmuszony byłem kupić inny model/

- wymieniłem uchwyt podajnika pasa

podajnik-pasow.jpg

- oraz zmieniłem przycisk "START" na czerwony

przycisk---czwrwony.jpg

W dzisiejszym dniu miałem świetną zabawę, bo wpadł mi w ręce RACELOGIC, więc pomierzyłem osiągi swojej M3 :twisted:

Jestem bardzo zadowolony z wyników :D Mimo, że jestem relatywnie świeżym kierowcą M i nie do końca jeszcze opanowałem tą BESTIĘ to udało mi się 3 razy uzyskać taki oto wynik:

1.jpg

2.jpg

Edytowane przez Darek B-stok
Opublikowano
Bardzo ładnie :) To jest to co one robią, z launchem i dobrą oponą ponoć można to jeszcze poprawić :wink:

Taki wynik uzyskałem właśnie bez "launch conrol", bo latałem po drogach publicznych i bałem się na razie uaktywniać "launch controla", ponieważ jeszcze go nie opanowałem i nosi mnie jak diabli :twisted: ale wszystko jest kwestią czasu :D Po planowanych modyfikacjach oraz podszlifowaniu swoich umiejętności powtórzę pomiary i sprawdzę również przyśpieszenie w zakresie 100-200, bo dziś nie miałem takiej możliwości :cry:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Wynik książkowy, więc auto zdrowe :)

Z LC nie będzie lepiej bo auto zaczyna się toczyć zanim ruszy pełnym ogniem, więc opcja przydatna jedynie do palenia gumy ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Cały czas dopieszczam moją Perełkę :D :

- renowacja i lakierowanie felg

- wymiana oleju i filtra oleju po przebiegu 5500 km

- nowe baterie do kluczyka

- wymiana żarówek ringów na H8 OSRAM COOL BLUE INTENSE - efekt dosyć średni

- wymiana prawego uchwytu podajnika pasów

- wymiana pokrętła idrive

było:

z1.jpg

jest:

z2.jpg

- usunięcie zniszczonej powłoki antyrefleksyjnej monitora

było:

1.jpg

w trakcie pracy:

8.jpg

efekt naprawdę super - powyżej moich oczekiwań :D :cool2:

12.jpg

Obecnie jestem w trakcie negocjacji ceny wydechu, mam nadzieję, że tym razem się uda :shock:

cdn ...

Edytowane przez Darek B-stok
Opublikowano

Wszystko fajne tylko nie ta gałka :(

czym polerowałeś ekran ? Efekt faktycznie ładny.

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

czym polerowałeś ekran ? Efekt faktycznie ładny.

Bardzo ostrożnie podszedłem do kwestii polerowania ekranu i zacząłem od płynu do mycia szyb, później octu ale nie przynosiło to żadnych efektów, więc użyłem PLASTX firmy Meguiars. Polerowałem bardzo ostrożnie i może dlatego trwało to ponad godzinę :shock: ale tak jak pisałem, efekt końcowy jest super :cool2: