Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

f73530756c676867gen.jpg

1200km 10h Polska Słowacja Węgry Chorwacja... 7.3 stolki bardzo wygodne! Ogólnie git

Opublikowano
Ja mam te heble co Czerwony w mojej poliftowej E91 ,wszystko ogarniał Adam .Było kilka problemów ale Adam rozwiązał je w 2 dni .
Opublikowano
Temat do zamknięcia.... auto było rewelacyjne dawało uśmiech na twarzy..... masa miłych wspomnień. Oby nowy właściciel cieszył się tak samo !
  • Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Fka nówka nie do sprzedania ale na klekota 335 zawsze się znajdzie chętny. :cool2: Gratulacje nowemu nabywcy!
3A0jS9b.png
Opublikowano
Panie ...będzie to ///M w końcu ? :mrgreen:
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
To auto zmienia ostatnio bardzo często właściciela...

Czerwony trzymał i dbał 5lat a następcy po pół roku ,no ciekawa sprawa ;)

Auto robi się leciwe albo po prostu jak to diesel szybko się nudzi i ludzie przechodzą na benzyniaki R6 czy tam V8

Co nie zmienia faktu że jak na 2007r to 335d prezenci się super

Opublikowano
Każdy z właścicieli dbał lepiej jak o żonę:) główny problem jest taki że f30 sprzedac się nie chciało A ja mam jakiś inny temat w głowie.... Jak I f30 się sprzeda możemy myśleć o M