Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie - orientujecie się, jaka jest zasada działania?

W Skodzie odpalały się po chyba 10 użyciu spryskiwacza na szybę, plus widziałem, że działają - minął rok i jeszcze nie przyuważyłem, aby się aktywowały

Opublikowano

Światła mijana + 3 strzały 2- sekundowe na szybę i lampy się myją.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Gdzieś już o tym było. 3 razy spryskiwanie szyby i się włączy spryskiwanie świateł. Nie trzeba pryskać te 3 razy pod rząd. Nawet po dłuższym czasie jak prysne 3 raz to wtedy zadziała na światłach.
Opublikowano
Gdzieś już o tym było. 3 razy spryskiwanie szyby i się włączy spryskiwanie świateł. Nie trzeba pryskać te 3 razy pod rząd. Nawet po dłuższym czasie jak prysne 3 raz to wtedy zadziała na światłach.

Pod warunkiem że włączone są światła mijania a nie tylko dzienne.

Opublikowano
Światła mijana + 3 strzały 2- sekundowe na szybę i lampy się myją.

Pzdr

Dzięki za wyjaśnienie !

PS

Czyli nie włączają się po np. 10 spryskaniu szyby?

Opublikowano

Pod warunkiem że włączone są światła mijania a nie tylko dzienne.

To bez sensu - bo to znaczy, że aby odpalić spryskiwacze, muszę w dzień włączyć długie? :)

PS

Trzeba 3x włączać spryskiwacze na szybę jadąc na długich, czy też kluczowym jest, aby podczas tego 3go razu jechać na długich ?

Opublikowano
Swiatla mijania to sa zwykle swiatla. Dzienne to dziennie. Mijania to mijania. A dlugie to dlugie. 3 razy ciagniesz za spryakiwacz i zwykle zalacza swiatla. Czasem jak dluzej przytrzymasz sprysliwacz tez zalacza sie.