Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jest perełka! :P Wygląda kozak teraz :twisted: Shadow robi robotę, ale jednak brakuje jeszcze do pełni szczęścia trójkąta lusterka i obudowy słupka na drzwiach w połysku (jak w ori Shadow). Szkoda, że nie dałeś znać o wizycie u Miłosza, podjechałbym zbić pione :P :P Kiedy wlecą zderzaki?

Moje galerie:

Jest 🙂BMW F36 440I // TOYOTA GR SUPRA

Była 😞 BMW F30 335XI 

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=167&t=397494

Była 😞 BMW E90 330D 

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=339724

Opublikowano
Trochę się tego nazbierało :) Dobre serwisy :cool2:

To jeszcze nie cały aktual :mrgreen:

Piękne zdjecia, auto zadbane aż miło się ogląda:)

Mogles jeszcze zlecić odświeżenie lamp przednich.

Dzięki :) Lampami zajmę się na spokojnie + folia Dyno Stek

Jest perełka! :P Wygląda kozak teraz :twisted: Shadow robi robotę, ale jednak brakuje jeszcze do pełni szczęścia trójkąta lusterka i obudowy słupka na drzwiach w połysku (jak w ori Shadow). Szkoda, że nie dałeś znać o wizycie u Miłosza, podjechałbym zbić pione :P :P Kiedy wlecą zderzaki?

Dużo roboty jeszcze ale jest progress mały bo mały ale jest :cool2: Mam obudowy słupków Shadow ale jak pisałem katastrofa a Miłosz nie chciał mi tego okleić :| Nom Seba w KRK byłem w Sierpniu robiłem zegary ale to w następnym poście zaktualizuje bo wpadł też Eibach i inne pierdy :) Zderzaki :duh: , szukam ale jak jest z spyskami to nie ma PDC lub stan katastrofalny . Jak coś jest znajdę , chcę zaklepać dzwonię i sprzedane :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
E90 oddałem na dwuetapową korektę lakieru + powłoka CarbonQ . Tak to już rok i powłoka siedzi i działa :cool2: Jeśli ktoś jest z Kielc lub okolic to polecam Kamila z KamPro :8) :D :cool2:

Świetny wygląd, profesjonalna robota aż miło popatrzeć.

Widzę jak dużo mi brakuje przy moim MonacoBlau.

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam po dłuższej przerwie . Auto jest u mnie i sprawuje się świetnie .

Przyszedł czas na zmianę foteli . Zakupiłem fotele Sporty w kolorze rudnym grzane komplet z boczkami :cool2: Długo szukałem i znalazłem .

DSC-03076.jpg

DSC-03077.jpg

DSC-03078.jpg

DSC-03079.jpg

DSC-03080.jpg

DSC-03081.jpg

20220819-193300.jpg

Wnętrze odkurzyłem , skóry przetarte QD leather od Clentecha , plastiki Natural Look , szybki wewnątrz od jakiegoś czasu nie zawodny Glass Cleaner od Chemotion . 

DSC_03101.jpg

DSC_03104.jpg

DSC_03106.jpg

Założyłem ostatnio również lotkę od Maxton . Według mnie tył auta zdecydowanie lepiej wygląda  :D

DSC_03058.jpg

DSC_03057.jpg

W ostatnim czasie straciłem ładowanie . Padł regulator napięcia . Oddałem do kompleksowej regeneracji , wymienione łożyska + regulator napięcia Valeo .

DSC-03010.jpg

Zmieniłem również świece żarowe profilaktycznie , wybór padł na Bosch . Koło pasowe alternatora zastąpiłem sprzęgiełkiem i skończyły się piski przy starcie :lol:

DSC-03013.jpg

Detailing komory silnika.

DSC-03023.jpg

DSC-03024.jpg

W trasie jadąc do Polski szyba dostała strzała kamieniem :mad2: Zamówiłem szybę Sekurit + nowa uszczelka . Wszystko zrobione w zaufanym warsztacie :cool2:

DSC-03064.jpg

DSC-03065.jpg

DSC-03066.jpg

Stan licznika 11/2022

DSC-03107.jpg

DSC-03108.jpg

2022 tak obecnie e90 wygląda . Okleiłem też ostatnio tylnie lampy delikatną folią shadow . To tyle , Miłej niedzieli życzę :)

DSC_03109.jpg

20221120-101144.jpg

20221120-101224.jpg

Opublikowano

Bardzo fajnie wyszła na zdjęciu z BP.

Jak czarny sufit będzie to deklaruję chęć zakupu fabrycznej osłony słupka A str. prawa .... ale musi być nie uszkodzony :mrgreen: bo w Czarnej Żonki jednego "języka" brakuje.

Opublikowano
Już też miałem pisać o czarnym suficie, ale zostałem uprzedzony :mrgreen: :mrgreen: Świetnie wygląda to wnętrze :cool2: Swoją drogą ciekawe ile jest odcieni tego "rudego", bo tak na szybko to widziałem chyba już 2 inne rodzaje w E90.

Moje galerie:

Jest 🙂BMW F36 440I // TOYOTA GR SUPRA

Była 😞 BMW F30 335XI 

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=167&t=397494

Była 😞 BMW E90 330D 

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=339724

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Świetny kolor skór.

Z tą lotką tył bardziej zadziornie wygląda.

W ogóle świetnie wyglądające auto. :cool2:

Ta czarna podsufitka KONIECZNIE musi się pojawić w tym aucie :wink:

Benzyna zamiast krwi...