Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E36 M40 316i z 1992

Proszę o wypowiedzi na temat niżej przedstawionych zestawów

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=121083250

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=119432979

jesli macie inne propozycje chętnie wysłucham, może stosujecie innych producentów tańsze i też dobre? Noj ile płacicie za wymiane abym wiedział czy ze mnie nie zdzierają

Opublikowano
o wiele lepsze sa rolki ruville. pasek rozrzadu gates tez w mojej ocenie jest lepszy. w przeciwienstwie do conti nigdy go nie zerwalem. wedlug mnie zestaw nr2
DIESEL POWER
Opublikowano

thx za radę - postapiłem wg twego doświadczenia i kase zainwetowałem - co mnie zdziwiło niewiele warsztatów - nawet stacje obsługi - chce się podjać wymiany tego w moim samocgodzie E36 M40 z 92

może zna ktoś jakis dobry warsztat koło łodzi - pabianice - poza serwisem BMW, w którym wymiane wyceniają na 450 :jawdrop:

Opublikowano
Ja jestem z łodzi, wymieniałem u znajomego mechaniora, warsztat ma taki sobie ogolnie dziura ale zna sie na rzeczy za wymiane wzial 150 zł plus moje materiały, jak coś i chcesz mieć napewno pewnie to jedź na teresy, nie to ze reklamuje ale to chyba najlepszy warsztat powinni wziac cos kolo 150 200 zetaza wymiane i zrobia dobrze ja mam pasek gatesa a rolki reuville czy jak to sie pisze jak cos na priv albo gadu
Opublikowano

ja bym wzioł zestaw drugi a co do wymiany za zmiane dałem 70zł za robocizne jak widzisz wcale nie drogo a wszystko chodzi git

BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ

BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ
Opublikowano

Witam.

ASO BMW daje gwarancję za swoją robotę i na części.

Wcześniej miałem E 36 z silnikiem M 40 i dałem ,,vahofcowi" aby uszczelnił miskę olejową i uszczelnił razem z panewkami.( reklamował się jako autoryzowany w marce BMW).

Pozdrawiam.

BMW jest jak krówka ciągle trzeba ją paść.

Wtedy jest pełny wypas.

Opublikowano
a mam takie pytanko czy w 318 TDS 95 rok, sedan, jest łańcuch ? bo koleś w sklepie powiedzial ze u mnie sie nie wymienia tego , hmm ?