Skocz do zawartości

Jaki rozrząd polecacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E36 M40 316i z 1992

Proszę o wypowiedzi na temat niżej przedstawionych zestawów

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=121083250

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=119432979

jesli macie inne propozycje chętnie wysłucham, może stosujecie innych producentów tańsze i też dobre? Noj ile płacicie za wymiane abym wiedział czy ze mnie nie zdzierają

Opublikowano
o wiele lepsze sa rolki ruville. pasek rozrzadu gates tez w mojej ocenie jest lepszy. w przeciwienstwie do conti nigdy go nie zerwalem. wedlug mnie zestaw nr2
DIESEL POWER
Opublikowano
  • Autor

thx za radę - postapiłem wg twego doświadczenia i kase zainwetowałem - co mnie zdziwiło niewiele warsztatów - nawet stacje obsługi - chce się podjać wymiany tego w moim samocgodzie E36 M40 z 92

może zna ktoś jakis dobry warsztat koło łodzi - pabianice - poza serwisem BMW, w którym wymiane wyceniają na 450 :jawdrop:

Opublikowano
Ja jestem z łodzi, wymieniałem u znajomego mechaniora, warsztat ma taki sobie ogolnie dziura ale zna sie na rzeczy za wymiane wzial 150 zł plus moje materiały, jak coś i chcesz mieć napewno pewnie to jedź na teresy, nie to ze reklamuje ale to chyba najlepszy warsztat powinni wziac cos kolo 150 200 zetaza wymiane i zrobia dobrze ja mam pasek gatesa a rolki reuville czy jak to sie pisze jak cos na priv albo gadu
Opublikowano
jak ci sie chce pofatygowac do wyszkowa to wymienie ci to za 100 zl odezwij sie na priv
Opublikowano

ja bym wzioł zestaw drugi a co do wymiany za zmiane dałem 70zł za robocizne jak widzisz wcale nie drogo a wszystko chodzi git

BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ

BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ
Opublikowano
150-200 zł za samą wymianę :shock: :shock:
Opublikowano
pomyłka 100 zeta z wymiane;) mi jeszcze wymieniali sprzęgło i dlatego 150 czy jakos 200 zaplacilem
Opublikowano

Witam.

ASO BMW daje gwarancję za swoją robotę i na części.

Wcześniej miałem E 36 z silnikiem M 40 i dałem ,,vahofcowi" aby uszczelnił miskę olejową i uszczelnił razem z panewkami.( reklamował się jako autoryzowany w marce BMW).

Pozdrawiam.

BMW jest jak krówka ciągle trzeba ją paść.

Wtedy jest pełny wypas.

Opublikowano
a mam takie pytanko czy w 318 TDS 95 rok, sedan, jest łańcuch ? bo koleś w sklepie powiedzial ze u mnie sie nie wymienia tego , hmm ?