Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pięknie się prezentuje i wyjątkowo muszę się zgodzić (gdyż strasznie podobają mi się czarne elementy jak m.in. nerki), że fajnie komponują się chromowane nerki z kołami w Twoim aucie :cool2:

btw. dobrze spasowały Ci te migacze? chciałem kiedyś takie a'la F-ki założyć ale strasznie odstawały

Galeria: E91 320D LCI M-Pakiet 2009r.

2010-2016 E46 Touring 320D 136km 2000r.

2016-2017 E91 318i LCI 143km 2008r.

2017 E91 320d LCI 206km|393Nm 2009r.

kod zniżkowyna 5€ do Carly: XAZHF8

http://yanosik24.pl/widget/64583.png

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Migacze są chińskie oczywiście, pasują jak chińskie czyli słabo, ale mają pod spodem dużo taśmy 3M i jakoś to spasowałem. Szukam cały czas czegoś sensownego bo OEM na zwykłych żarówkach wyglądają strasznie, wiecznie wyblakłe i nie pasują do pozostałych kierunków LED.
3A0jS9b.png
Opublikowano

nie można się nie zgodzić ;)

u mnie dzięki koledze wpadły take w wersji czarnej, matowej podobne do OEMów ale z ledem i fajnie świecą, a co ważniejsze również nie wyglądają dramatycznie.

Galeria: E91 320D LCI M-Pakiet 2009r.

2010-2016 E46 Touring 320D 136km 2000r.

2016-2017 E91 318i LCI 143km 2008r.

2017 E91 320d LCI 206km|393Nm 2009r.

kod zniżkowyna 5€ do Carly: XAZHF8

http://yanosik24.pl/widget/64583.png

Opublikowano

to teraz splittery na przód :mrgreen:

I bajka !

Tylko to kierunki ....ja wole ori ;).

Jak uporałeś się ze światłem mgielnym z tyłu ? Co trzeba zrobić czy zaczęło działać ?

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
to teraz splittery na przód

I bajka !

Dzięki, jest taki plan, ale bardziej myślę o jednym po szerokości. Carbon jednak swoje kosztuje, a budżet nie jest z gumy...

Jak uporałeś się ze światłem mgielnym z tyłu ? Co trzeba zrobić czy zaczęło działać ?

Wpiąłem włącznik świateł EU i działa. Ale poza tym oczywiście wszystkie moduły są przekodowane na Europę z językiem i mapami.

Tymczasem obuwie na zimę, tylko zimy nie ma :)

DVZf759.jpg

xQXnnrh.jpg

3A0jS9b.png
Opublikowano
no w końcu ktoś z męską średnicą na zime :D ori felgi będą na zimę ? ładne były :norty: :cool2:
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pierwsza zima na 18 tkach :lol:

Tak, będzie styling 193. Kupujący moją niebieską nie zdecydował się na te felgi, będą jak znalazł. :)

3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kupiłem zgodnie z fabryką, 255/35 i 225/40. Przy tym momencie i napędzie na tył nie ma co. :)

Stylingi 195 cały czas leżą. Jak jesteś chętny to zabieraj, za darmo nie oddam bo wszystkie są profesjonalnie wyprostowane i poza obcierkami w dobrym stanie ale jakoś się dogadamy. Myślałem nawet żeby jednak na nich zimę przejeździć ale spróbuję na 193.

3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Trochę perypetii ostatnio było. Do zmierzenia kompresji wykręcałem świece i jedna się ukręciła :roll: Uroki aluminiowego bloku. Na szczęście udało się ją wyciągnąć bez strat w bloku. Kompresje wyszły dobre i równe więc wio. :mrgreen: Ekologia na miejscu.

4f7pRLr.jpg

3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ostatnio w trakcie deszczów miałem problem ze startem więc wpadł już zimowy setup. :D
3A0jS9b.png
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Też miałem ok + 50 KM w 335i po chipie więc program standardowy.

Przyrost 20% a całkiem inne auto :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
powiedz mi czemu ten program taki delikatny?? tak chciałes??

330KM mi aktualnie wystarcza:

-daily

-ekologia

-RWD

-zima

-laczki tylko 255

-standardowe heble.

Szczerze to przy takiej pogodzie jak teraz zastanawiam się momentami nad wróceniem do serii na zimę. :mrgreen:

3A0jS9b.png
Opublikowano
Co jest konkretnie innej w tych 335d US ze one tak gorzej troche "ida" chipem ? Kiedyś widziałem jakąs inna 335d us to 345 było . a EU chyba 90% przypadków ponad 350 .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie jechaliśmy do końca, od początku program był robiony bez spiny. O różnicach pisałem już, głównie trochę więcej ekologii, silniki co do zasady są takie same.

No i cały czas mam mały problem z DDE z którym auto przyjechało. Trudno będzie go rozwiązać. :roll:

3A0jS9b.png
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pytaliście o zimowy setup, oto on, gdzieś w biegu pod marketem:

ax5sQ00.jpg

Te opony Nokian WR A4 po dotarciu, na razie na mokrym, super mokrym i suchym, temperatury 5-10 - super. Powyżej tych temperatur przyczepność opon oczywiście spada, przetestowane w trakcie powrotu lata. :) Bardzo dobra trakcja przy dużych prędkościach jak na zimówki. Głośność na poziomie letnich, co jest nawet trochę zaskakujące. Wyglądają ładnie. Na razie jestem zadowolony z zakupu.

Przy okazji, nie ma ktoś może zalegającego intercoolera OEM z 335d? :mrgreen:

3A0jS9b.png
Opublikowano

Pospolita, ale idealna do serii e9...

zawsze mi się bardzo podobała. Szczerze w chwili obecnej, ładniej niż Twój letni setup...

Opublikowano

Potwierdzam, styling 193 zawsze w modzie do e9x ;) znalazłem gdzieś w archiwum, tu na foto na sprężynach Eibach pro kit

http://i67.tinypic.com/31772tw.jpg

http://i66.tinypic.com/34pl3ya.jpg

Opublikowano

193 zawsze spoko :cool2:

Mam na lato i uważam, mimo że to "oklepana" felga do e9x, że siada bardzo fajnie.

Co prawda, chcę zmienić na przyszły rok na coś nonOEM i w 19stu calach :D

#mmg