Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dziadostwo ten hak.

Ja mam nie oryginał ale składany. Jeden ruch i hak zdemontowany.

Tu musisz śruby odkręcać w razie czego.

W moim nic nie było cięte.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
Dziadostwo ten hak.

Ja mam nie oryginał ale składany. Jeden ruch i hak zdemontowany.

Tu musisz śruby odkręcać w razie czego.

W moim nic nie było cięte.

Z jakiej firmy masz hak, wstawiłbyś zdjęcie jak wygląda z hakiem i bez? podziękował :D

Opublikowano
Jakby co kolego to miałbym do sprzedania oryginalny hak BMW do e61 wraz z wiązką, modułem i co tam jeszcze by było trzeba (auto na części). :wink:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bierz taki oryginał w ciemno.

Jest najlepszy.

:cool2:

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
Jakby co kolego to miałbym do sprzedania oryginalny hak BMW do e61 wraz z wiązką, modułem i co tam jeszcze by było trzeba (auto na części). :wink:

Masz może gdzie wystawioną aukcje, jak nie to cena i jakieś foto? :D

Opublikowano

Cześć.

Zdjęć ani aukcji nie mam bo jest jeszcze zamontowany na samochodzie.

Ogólnie to hak taki sam jak tu:

http://allegro.pl/hak-wpinany-z-tylna-belka-bmw-e60-e61-6758700-ori-i7159184937.html

https://www.olx.pl/oferta/bmw-e60-oryginalny-hak-CID5-IDuhA3t.html#12f4ffaca8

Co do ceny no to mogę za 6 stów sprzedać. Taniej nigdzie nie znalazłem :mrgreen:

• 1 rok później...
  • Moderatorzy
Opublikowano

Przymierzam się do założenia haka w wakacje, ale mam kilka dylematów.

Czy chowany elektryczny hak poliftowy będzie pasował do przedlifta? Szczególnie rozchodzi się o wiązkę.

Co musi być na stanie haka, żeby przeszczep poszedł bez problemu (poza samym modułem haka, wiązką i zasilaniem przyczepkowym) moduł haka? Wiązka w bagażniku jakaś dodatkowa?

A jak ktośma na stanie ori używany w komplecie to chętnie bym przygarnął. :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Sam mechanizm haka elektr. Jest identyczny w pre i LCI, a nawet i fserii. Co do wiązki nie wiem. Do elektrycznego potrzebujesz :hak z belką, całą kompletną wiązkę z dwoma modułami po zamontowaniu kodowanie. Do tego znajomy diagnosta co podbije używkę, bo w/g przepisów ma być nowy. Elektryk fajna sprawa, ale za dużo zachodu. Ja kupiłem nowy Westfalia z odpinaną kulą i prostym modułem i wiązka za 1400zl, do obiadu od rana był zamontowany. Te nowe kule nie trzeba ciąć zderzaka. Jest ok jedynie przy cofaniu ręcznie wyłączam PDC. Montaż i podłączenie banalnie proste, polecam każdemu tego haka, ale wybór należy do ciebie.