Skocz do zawartości

BMW ROAD MAP EUROPE NEXT 2018-2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Mapy Next 2018-2 na torrentach

https://mega.nz/#!XZBzzKgS!_KBI0ER3w9DdYXn93XZ89OMgNpuuObKQNxjySLwxdbQ

Edytowane przez Jack79

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

• Odpowiedzi 71
  • Wyświetleń 21,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Cześć. Kojarzycie może czy da się jakoś zweryfikować czy auto ma przypisany kod FSC dożywotni po VIN? Nie chcę ściągać bez sensu jeśli nie mam kodu.
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Trzeba pod kompa podpiąć odpowiednim programem. Najprościej ściągnąć mape i spróbować aktualizować. Jak poprosi o kod, znaczy że trzeba go sobie załatwić.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano

Można zwiększyć limit wysyłania torrenta? Może coś nie tak z tym torrentem?

Strasznie wolno idzie.Pozdrawiam

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Ile powinny ważyć po rozpakowaniu ?
Opublikowano
Sorki za może głupie pytanie, ale akurat CIC mapach nie jestem kumaty czy ta wersja map jest aktualizacja do BMW ROAD MAP EUROPE PREMIUM 2018-1 czy inna wersja w sensie NEXT. Czy może dalej trzeba czekać na BMW MAP PREMIUM 2018-2 a i czy jak jeszcze nie mam zaktualizowanej wersji PREMIUM 2018-1 to od razu mogę instalować tą wersje NEXT 2018-2 jeśli jest to PREMIUM. Jeszcze raz przepraszam za niekumatość.
Opublikowano
NEXT 2018-2 pobrany i wgrany do auta. Zmian niestety też w okolicy nie zauważyłem. Nawet nazwy ulic w mojej wiosce wprowadzone przez Gminę ponad rok temu się nie pojawiły, także dalej średniowiecze mam :evil: :evil:
Opublikowano
zasysam i ja :D :D :D zainstalowalem , dziala ! :cool2: :cool2: :cool2:
Opublikowano
jeśli ma zapytać o kod to przed instalacją?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Mój samochód jest objęty darmową aktualizacją map do przyszłego roku. Jednak BMW download manager "nie widzi" nowej wersji map... Czy mogę wgrać mapy z tego torrenta? Zainstalowany w samochodzie klucz aktywacyjny zadziała?
Opublikowano
niestety i na tej wersji nie ma jeszcze traffic'a na A1 Stryków-Tuszyn - już się zastanawiam nawet czy traffic ma coś wspólnego z wersją mapy - oczywiście w BMW nie wiedzą ;-)
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Tak, wgrywaj śmiało.

Poszło!

A tak na przyszłość... Co będzie jak mi się skończy "prenumerata" map? Jak włożę PENa z taką aktualizacją z torrenta to nie pójdzie?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
niestety i na tej wersji nie ma jeszcze traffic'a na A1 Stryków-Tuszyn - już się zastanawiam nawet czy traffic ma coś wspólnego z wersją mapy - oczywiście w BMW nie wiedzą ;-)

Tez dociekałem tematu ! Nikt nic nie wie i wszyscy sa zdziwieni. Czarna dziura. Ktoś zauważył jakieś istotne zmiany w tej wersji map ?

Opublikowano
Wie ktoś z jakim opóźnieniem zwykle pojawia się nowa wersja mapy do ściągnięcia przez BMW Download Managera? Jakoś 2 dni temu sprawdzałem i nadal nie ma najnowszej wersji...
Opublikowano
Wie ktoś z jakim opóźnieniem zwykle pojawia się nowa wersja mapy do ściągnięcia przez BMW Download Managera? Jakoś 2 dni temu sprawdzałem i nadal nie ma najnowszej wersji...

W PL nawet do kilku tygodni jest opóźnienie