Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

czy radio do E-46 CD odtwarza wypalane samodzielnie płyty cd-r i cd-rw?

pytam bo starsze radia cd odtwarzały tylko i wyłącznie oryginalne płyty

pozdrawiam

Michał

Opublikowano

to ja sie troche podepne do tematu

- slyszalem ze te odtwarzacze moga czytac format mp3 po wgraniu odpowiedniego softu - czy to jest mozliwe czy poprostu plotka?

Opublikowano
to ja sie troche podepne do tematu

- slyszalem ze te odtwarzacze moga czytac format mp3 po wgraniu odpowiedniego softu - czy to jest mozliwe czy poprostu plotka?

Plotka :D

Jedyna opcja jest podpiecie CD changera z mozliwoscia czytania MP3 (np jakiegos Alpine)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
ja mam radio buisness cd i mi czyta cd-r nie wiem tylko jak jest z cd-rw bo jeszcze nie probowalem. a jak wgrac samemu softa ktory bedzie mi czytal mp3:) ?
Mercedes CLS 55AMG :twisted:
Opublikowano
wiesz mi nie chodzi w tym momencie o siano za cd-r tylko o sam fakt ciaglego przemieniania plyt. jesli bedzie odczytywal mi mp3 to wiesz 200 utworow a 20 bo tyle mozna nagrac na cd-r to jest jednak roznica:D tak wiec mi bardziej chodzi o to zeby nie wymieniac plyt podczas jazdy bo nie chce mi sie zatrzymywac na poboczu tylko po to zeby zmienic plyte.
Opublikowano
ja ciebie nie atakowalem:) a tak wogole to fajnie gdyby moje radyjko czytalo cd-rw bo nie czasami dochodza nowe fajne piosenki i warto czasami zmienic repertuar dyskoteki w aucie:) tak wiec wybacz jesli ja cie urazilem czyms:) pozdr
Opublikowano

witam

sprawdzalem czy mozna odtwarzac cd-rw w radio bmw buisness i niestety musze wszystkich zmartwic ze wogole nie widzi plytki tak wiec pozostaje tylko nagrywanie plytek na cd-r. pzdr

Opublikowano
muszę sprawdzić u siebie bo też nagrywam na takie i na takie ale nie zwróciłem uwagi nigdy na to czy wkładam CDR czy CD-RW - mam jakiś dziwny CD bo pisze BMW Professional - wszystko było by OK gdyby nie ten tandetny system audio, nie mogę się przyzwyczaić bo w A4 miałem super - wzmacniacz z wooferem leży w garażu więc może pomyślę
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

witam

U mnie niestety nie odtwarza nadran zgranych z kompa.Konkretnie gra pierwszy utwor gdy przeskakuje na drugi i nastepny słychac tylko trzaski.Orginały chodza bez problemu. Co wy na to?

Opublikowano
nie ma różnicy u mnie jaką włożę tak ładnie idzie , nagrywam z radia SAT i potem obrabiam Nero Wawa Editor i smaże , musi iść - radio mam BMW Profesional
Opublikowano
Panowie sprawdźcię z tymi plikami MP3 też, bo w E46 nie sprawdzałem czy czyta MP3, wiem że nagrywane idą bo puszczam. Ale np. w X3 ida mi normalnie MP3 :D

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
Jeżeli masz E46 z samego końca 2004 i nie masz radia Professional, to jest szansa, że mp3 będą "iść" (choć nie muszą ...). W X3 Ci "idą", bo masz nowszy rocznik ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

• 1 rok później...
Opublikowano

odgrzewam stary temat,

Mam problem z nagrywaniem płyt - nagrałem parę sztuk (konwersja z MP3) dwie płytki grają bez problemu w zmieniarce, jedna gra, ale z trzaskami, a dwie wywalają DISK ERROR.

Co może być powodem?

W jakim trybie należy nagrywać płyty?

Track at once czy Session at once?

Jest różnica pomiędzy CR-R i CD-RW??

Dzięki za pomoc.

www.specops.pl