Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Od dłuższego czasu dzwoni mi cos w przednich kołach ale gdy nacisne deli9katnie chamulec to juz nie dzwoni nawet na dużych dziurach zawieszenie jest oki już sprawdzałem prosze po porady i dzieki za wszystkie Edytowane przez WmasterW
Opublikowano
Ktos Ci zmienial klocki i zapomnial zalozyc takich drucikow, ktore delikatnie odpychaja je od tarcz. Wydaje mi sie, ze w serwisie dostaniesz takie bez problewmu. Pozdrawiam.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Są takie blaszki na kloskach wchodzą w cylinderek ale to nie to dzwoni dzisaj sciągnełem blachy te które osłaniają tarcze ale nadal dzwoni. strasznie to jest denerwujące :D
  • Moderatorzy
Opublikowano
jest to bmw e36 ...
Krzysiek chyba jasno napisał żebyś zaznaczył w temacie o jaki model chodzi... Popraw bo zamknę wątek.

Pozdrawiam

Admin

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Są takie blaszki na kloskach wchodzą w cylinderek ale to nie to dzwoni dzisaj sciągnełem blachy te które osłaniają tarcze ale nadal dzwoni. strasznie to jest denerwujące :D

A masz to co jest na zdjęciu jak '8' ???

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BE11&mospid=47424&btnr=34_0369&hg=34&fg=05

Opublikowano
wlasnie u mnie z jednej strony brakuje tej blaszki na klocku i dzwoni zaczyna mnie to troche denerwowac czy mozna coś z tym zrobić? Oczywiście bez ponownego zakupu klocków....
Opublikowano
jezeli chodzi ci o ta blaszke co mówił bax to nie ma jej przy nowych klockach ona kosztuje około 25 zł , ale ja mam ta blaszke i nadal dzwoni :(
Opublikowano
Jeśli chodzi o dzwonienie to sprawdź jeszcze sobie jak masz tarcze hamulcową to w koło niej jest blacha osłonowa zobacz czy ci nie pękła mi ostatnio pękła i dzwoniła też myślałem że to klocki są !!! Pozdrawiam