Skocz do zawartości

BMW E92 LCI 320D verMILIONrot

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 90
  • Wyświetleń 16,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Czy to możliwe że przy słabszym aku nie działają welcome lights? Tzn nie włączają się ringi po otwarciu auta?
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Panowie mój temat umarł, pracuje obecnie w Katarze i auto na mnie czeka (zdecydowałem się nie sprzedawać).

Szybkie pytanie, jakie 19' byście podpowiedzieli przy zamiarze obniżenia (podpowiedzi ile w dół mile widziane).

Czy zostawić te 18 co sa?

Opublikowano

na katar dobry jest acatar... lub efedryna ;) i po problemie :cool2:

co do kół dla mnie górna granica rozsadku jest 18' pozniej auto wyglada lepiej jezdzi gorzej. i zbyt wiele elementow na drodze moze kolo uszkodzic...

Opublikowano
  • Moderatorzy
Nie wiem jak w E9x ale w F30 na 19" jeździ się bardzo przyjemnie i wygląda również dużo lepiej niż na 18". Chyba że ktoś ma wokół bardzo słabe drogi.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Bo koła w F30 mają większą średnicę. Przy 19" profil opony jest wyższy.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Panowie, wirus w N47 to dobry pomysl?

Jesli tak to co mozna uzyskac?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Ty masz już wersję 183 KM, więc najmocniejszą jaka szła w E90. Realnie 210-220 KM i do 440 NM jest bezpieczne dla tego silnika i reszty.
3A0jS9b.png
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Ba, ma nawet tego 1 kunia więcej,bo 184 :D Myślę,że samym programem spokojnie 230km i 450-460nm momentu można osiągnąć w tej wersji. Polecam vagtune w obornikach śląskich. kolega robił tam swoją e91 z takim silnikiem i taki właśnie mniej więcej miał wynik.
Opublikowano
Wiem, ale kiedyś jeździłem chwile kolegi e92 na 19” bez rft i było ok, tyle ze drogi mamy całkiem dobre.

Dokładnie :cool2: ja sobie nie wyobrażam innych jak 19" nawet na e46 mam taki rozmiar i jest git, oczywiscie warunek dobre ogumienie nie run on flat i drogi normalnej akceptowalnej jakości,jak ktoś wjedzie na dziurska to nawet na 17-kach nie ma komfortu :nienie: i można uszkodzić zarówno felgi jak i zawiecho....

Opublikowano
  • Autor
Ty masz już wersję 183 KM, więc najmocniejszą jaka szła w E90. Realnie 210-220 KM i do 440 NM jest bezpieczne dla tego silnika i reszty.

Mam Power-Soft w Boleslawcu, oferuja 220km/440nm, cena 1200zl z hamownia. Chyba sie zdecyduje.

Trzeba jakos auto przygotowac do tego zabiegu?

Panowie jeszcze jedno. Auto od pol roku jezdzi tyle co nic, narzeczona raz na tydzien-dwa cos pojezdzi zeby sie nie zastalo juz calkiem, tak stoi w garazu. Od ostatniej wymiany oleju auto zrobilo mysle ze z 7tys km, ale mija juz rok.

Wymieniac czy jezdzic do 15tys?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Olej plus filtry wymienić, bo jest stary. Najlepiej jeszcze przed programem.
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
F powietrza mann ma bardzo dobry przepust.
Opublikowano
  • Autor
F powietrza mann ma bardzo dobry przepust.

zamowione, do mojego przylotu powinno byc juz wymienione, i umawiam sie do PowerSoft.

8WKolzy.png